Roskilde - book elektriker hos VVSPlus

FÅ ET GRATIS TILBUD

Bestil et gratis tilbud og få en pris på din opgave
indenfor 24 TIMER på hverdage.

Ved spørgsmål er vi klar på
telefon: +45 70 12 20 21
og på e-mail: hej@vvsplus.dk.

ELEKTRIKER OPGAVER I ROSKILDE

Hver eneste dag servicerer vores mange elektriker i Roskilde borgere, virksomheder og boligforeninger i Roskilde Kommune. I mange år har vi haft et godt samarbejde med Roskilde Kommune og derved har vi særligt godt kendskab til byen. Faktisk så er vi helt vilde med Roskilde by. Derfor er Roskilde et område, som hos VVSPlus bliver prioriteret højt. Vi har vores elektrikere i Roskilde klar til at hjælpe og servicere dig med de bedst mulige løsninger inden for elektriker arbejde.
 
 
I dag har vi ca. 130 dygtige elektrikere som til dagligt kører rundt hele Sjælland. Heraf har vi otte elektrikere som har deres daglige gang i Roskilde. Det betyder, at vi kan være tilstede tæt på dig, og rykke ud så snart du har brug for en elektriker i Roskilde - også i akutte sitiuationer.
 
For vores mange dygtige elektrikere i Roskilde er ingen opgave for store eller lille. VVSPlus valgt at gøre det ekstra nemt og hurtigt for alle kunder i Roskilde. Derfor kan du nu selv BOOKE EN AF VORES HÅNDVÆRKERE til den tid, som passer bedst ind i din kalender. Du har med vores online booking system direkte adgang til vores håndværkeres kalender. Så nu kan du nemt se de ledige tider og vælge den tid, hvor du ønsker at få besøg af vores elektriker. VVSPlus er tilgængelig for dig 24/7 og vi tilbyder dig servicebesøg helt frem til kl. 20.00 på alle hverdage.
 
Har du brug for en elektriker i Roskilde? Så prøv selv, hvor nemt det er at BOOKE MED VVSPLUS.
Find en tid, der passer dig.
 

Har du brug for en elektriker i Roskilde?

Du kan 24/7 booke en af vores elektrikere i Roskilde online. Du kan altid ringe til os på tlf. 70 12 20 21, hvis du har spørgsmål. Hvis du ønsker FÅ ET TILBUD fra os, får du altid svar retur inden for 24 timer på hverdage.  Med VVSPlus har du mange muligheder for booking af din næste håndværker, se her under hvad du bl.a. kan:
 
  • KØB AF ELEKTRIKER PRODUKTER ONLINE og samtidig kan du booke en elektriker til montering. Vælg altid den ledige tid, som passer dig bedst
  • Se mere end 1000 produkter altid til faste priser inklusiv montering
  • BOOKE EN ELEKTRIKER PÅ TIMEBASIS hvis du har flere små opgaver som skal klares. Her vælger du med det samme et tidspunkt for servicebesøg i vores kalender - alt sammen så det passer for dig
  • FÅ ET TILBUD indenfor 24 timer på alle hverdage - hvis du ønsker at godkende tilbuddet, kan du med det samme booke din ønskede tid i vores kalender
 

Elektriker opgaver som vi løser i Roskilde:

Se herunder de mange muligheder, vi tilbyder dig med vores online selvbetjening. Her kan du se, hvad andre kunder i Roskilde har booket vores elektrikere til:
 
Næste gang du skal bruge en elektriker i Roskilde, så prøv selv hvor nemt det kan gøres med VVSPlus. Hvis du skulle have spørgsmål, så kan du altid kontakte vores kundeservice på 70 12 20 21 eller spørg på vores online chat. Vi står altid klar til at hjælpe dig hjælpe dig.
 

FÅ TILBUD

Få et gratis tilbud
indenfor 24 timer på hverdage

 

SHOP VARE

Køb din vare i shoppen
inkl. montering

 

BOOK HÅNDVÆRKER

Book en håndværker
på timebasis