Geberit - Køb med montering hos VVSPlus

GEBERIT
 

Geberit er en af de førende producenter i Europa indenfor sanitetsprodukter og var en af de første på markedet med douchetoilettet. Geberit har længe været toneangivnende indenfor en lang række produkter til dit badeværelse.
Geberit badeværelsesmøbler - Køb med montering hos VVSPlus

GEBERIT ER TIDLØST DESIGN

VVSPlus er stolte af samarbejdet med Geberit. Høj kvalitet, bæredygtighed og miljøhensyn har i mange år været en del af brandets identitet. Det er noget, som vi tillægger stor værdi hos VVSPlus.

Geberit er mest kendt for douche toilettet med den patenterede komfortteknologi. Men Geberit har også udviklet en række andre, spændende produktserier til dit badeværelse. Alt sammen med øje for bæredygtighed og unikt, tidløst design.

Særligt kendetegnet ved Geberit er det lette look med de rene overflader. Designet får produkterne til nærmest at svæve i rummet, og får badeværelset til at se let og indbydende ud.

LÆS MERE OM GEBERITS BADEVÆRELSESPRODUKTER HER UNDER:

Geberit douche toilet - VVSPlus leverer og monterer
Geberit væghængt toilet - VVSPlus leverer og monterer
Geberit til dit badeværelse - VVSPlus

LIVSKVALITET OG FUNKTION MED GEBERIT

Med produkter fra Geberit får du mulighed for at indrette hele dit badeværelse. Geberit er til dig, som vægter høj livskvalitet og funktionelle produkter i din bolig. Med Geberit til dit badeværelse kan du indrette dig med lækre produkter, hvor der virkelig er tænkt over de bedste funktioner og designs til dit velvære.
 

BÆREDYGTIGHED I FOKUS

Når du vælger Geberit til dit badeværelse, kan du gøre det med god samvittighed. Bæredygtighed har meget høj prioritet hos Geberit, og det er et af de forretningsområder, hvor de virkelig har gjort sig bemærket.
 
Faktisk har Geberit haft fokus på dette område i mere end 30 år, og man kan godt sige, at de efterhånden er blevet eksperter i bæredygtighed. Det er indenfor flere dele af produktionen, den grønne tankegang har slået igennem hos Geberit. Virksomheden har tænkt ind i hele værdikæden, og fokus begynder allerede i udvælgelsen af materialer og til sidste del af fremstillingsprocessen. Dermed har Geberit formået at reducere CO2-udledningen fra produktionsprocessen markant over de sidste mange år.
 
Det er altså med god samvittighed, du kan vælge Geberit til dit badeværelse.
 

FIND DINE GEBERIT PRODUKTER TIL BADEVÆRELSET

Med Geberits badeværelsesprodukter har du mulighed for at skabe din helt egen til. Geberits serier giver dig gode muligheder for at skabe lige præcis den stil til badeværelset, du drømmer om. Med de mange muligheder kan du sammensætte dit badeværelse til præcis det, du drømmer om. Har du brug for gode råd og vejledning, er vi naturligvis altid klar til at hjælpe dig godt på vej med indretningen af dit nye badeværelse. Vi sidder klar på telefonen på 70 12 20 21- klar til at hjælpe dig.
 
 

KØB GEBERIT HOS VVSPLUS OG FÅ MONTERING MED I PRISEN

Hvis du nu er klar til Geberit, er vi klar til dig. Hos VVSPlus kan du nemt og bekvemt bestille dine Geberit varer inklusiv montering i vores SHOP. Vi har et stort udvalg af lækre varer til dit badeværelse. Og hvis du synes, der mangler noget, så kan vi hele sikkert finde det til dig.
 
Gå på opdagelse i vores SHOP eller kategorierne ovenfor og find dine nye Geberit produkter til dit badeværelse.
 
Ønsker du en pris på et større TILBUD, er vi altid klar til at behandle din forespørgsel. Hos VVSPlus har du et tilbud retur indenfor 24 timer på hverdage. Vores dygtige beregnere sidder klar til at hjælpe dig.