Quooker vandhane med kogende vand - Køb hos VVSPlus

QUOOKER
 

Quooker er et genialt produkt, som snart har 50 år på bagen. Quooker blev opfundet med ønsket om at gøre hverdagen i køkkenet nemmere med kogende vand direkte fra vandhanen.
Quooker - Køb hos VVSPlus - Vi leverer og monterer

FÅ KOGENDE VAND MED EN QUOOKER

Quooker er et genialt produkt, som snart har 50 år på bagen. Quooker blev opfundet af ingeniøren Henri Perteri med ønsket om at gøre hverdagen i køkkenet nemmere med en mulighed for at tappe kogende vand direkte fra vandhanen. Dette var tanken og grundlaget for, at Henri Peteri udviklede den vandhane, som vi i dag kender som en Quooker.

I dag forhandles Quooker i bl.a. Holland, Tyskland og Norge. Og det er ikke uden grund, at Quooker kan prale af, at deres vandhane er en stor succes.

En Quooker vandhane er nemlig ikke bare smuk at se på, men giver også mulighed for at gøre et hav af opgaver i køkkenet langt nemmere. Hos VVSPlus køber du nemt din Quooker inklusiv montering.

LÆS OM DE MANGE FORDELE MED EN QUOOKER HER UNDER:

Quooker Fusion Square - Køb hos VVSPlus
Quooker Fusion Round - Køb hos VVSPlus
Quooker Flex - Køb hos VVSPlus
Quooker sæbedispenser - Køb hos VVSPlus
Få inspiration til din Quooker med VVSPlus
Quooker opskrifter

EN QUOOKER VANDHANE ER SKABT MED OMTANKE

Med en Quooker installeret i køkkenet kan du med god samvittighed tappe det kogende vand direkte fra din vandhane. Quooker har nemlig altid bæredygtighed og miljø i fokus under udviklingen af deres produkter. Som noget nyt tilbyder Quooker, at deres kunder kan bytte og genbruge deres Quooker beholdere, hvilket er med stor tanke og fokus på bæredygtighed.

FORDELE VED AT HAVE EN QUOOKER VANDHANE:

  • Rengøringen bliver langt lettere.
  • Madlavningen kan gøres hurtigere.
  • Er I en småbørnsfamilie, kan en Quooker lette din hverdag og gøre fx rengøring af flasker til en leg.
  • Quooker er designet med en børnesikringsfunktion, så i modsætning til en elkedel kan der ikke ske ulykker med det kogende vand.
  • I vil opnå mindre vandspild, da man tapper præcis den mængde vand fra hanen, som skal bruges, hvorimod når du koger vand i en elkedel, er der typisk spild.
Der findes mange flere fordele ved at have en Quooker installeret i dit køkken. Hvis du er klar til at få en Quooker hjemme hos dig selv, så se vores udvalg i SHOPPEN og få montering med i prisen. 
 

VANDHANE MED BRUS

En Quooker vandhane kan ikke kun servere kogende vand på ingen tid. Du kan i Quooker sortimentet også finde modeller, hvor du kan tappe vand med brus direkte fra hanen. For at få denne smarte funktion kræver det blot, at du får tilsluttet en ekstra beholder som et supplement.
 
Har du allerede en Quooker med kogende vand i dit køkken, men ønsker at få brus funktion tilføjet? Så kan du, hvis din model er fra 2018 og efter, få tilsluttet den ekstra beholder. Er din Quooker derimod fra før 2018, kan du få op mod 4000 kr. for dit gamle Quooker udstyr, hvis du ønsker at opgradere til en nyere model, som kan servere både kogende vand og brus.
 
Ja! Du læste rigtigt - du kan faktisk få penge for din gamle Quooker.

Læs meget mere om HER, hvordan det fungerer hos Quooker.

FÅ MONTERET EN QUOOKER MED VVSPLUS

Vi er så stolte af at have Quooker som en del af vores sortiment. Det betyder nemlig, at vi kan tilbyde vores kunder ikke blot det smukke design, men også gøre madlavningen langt lettere og en hel del sjovere.
 
Drømmer du også om en Quooker vandhane i dit køkken? Hos VVSPlus kan du vælge mellem flere forskellige modeller, og prisen som du ser i shoppen, er altid inkl. montering.
 
Når du har fundet den model, du ønsker, kan du nemt og hurtigt booke en af vores montører. Du vælger selv tiden for monteringen hjemme hos dig.
 
Har du spørgsmål kan du altid ringe til vores kundeservice på 70122021. Er du klar til at få monteret din nye Quooker, så kan du vælge den model du ønsker lige HER.