Ifö toilet - VVSPlus leverer og monterer

IFÖ

 

Ifö laver badeværelsesprodukter, der stadig ser flotte ud efter mange års brug hjemme hos dig. Der bliver værnet om materialevalg, designs, kvalitet, miljø og funktionalitet.
Ifö håndvask - VVSPlus leverer og monterer

IFÖ ER KVALITET OG OMTANKE

Ifö laver badeværelsesprodukter, der stadig ser flotte ud efter mange års brug hjemme hos dig. Der bliver værnet om materialevalg, designs, kvalitet og funktionalitet. Ifö skaber alle deres produkter med stor omtanke på miljøet. Faktisk var Ifö den første i verden, som havde et toilet med et lille skyl - netop for at spare på både penge og vand. Et produkt, som Ifö er særlig kendt for, er deres Spira toilet uden skyllekant men også deres Sense badeværelsesmøbler.
 
Ifö har mere end 80 års erfaring med at arbejde med porcelæn til badeværelser, og de tester konstant nye materialer og innovationer. For Ifö handler innovation om at skabe innovative badeværelser, der gør livet lettere for dig. Deres produkter skal være nemme at installere og passer perfekt sammen - både funktionelle og design, varige og nemme at rengøre. Ingen ønsker at rengøre oftere end nødvendigt, og derfor kan produkterne nemt gøres rent og hverdagen på badeværelset gøres langt lettere for dig -  i dag og om ti år.
 

LÆS MERE OM UDVALGET TIL DIT BADEVÆRELSE FRA IFÖ HER UNDER:

Ifö gulvstående toilet - Køb hos VVSPlus
Ifö væghængte toiletter - VVSPlus
Ifö badeværelsesmøbler - VVSPlus
Ifö badeværelsesmøbler - VVSPlus
Ifö håndvask - Køb hos VVSPlus inkl. montering
Ifö badeværelsesmøbler - VVSPlus

GØR BADEVÆRELSET UNIKT MED IFÖ

Badeværelset er med til at begynde og afslutte dagen for de fleste. Derfor har du fortjent et unikt badeværelse. Noget af det, Ifö lægger vægt på i design og stil til badeværelset, er retten til ro og fornyet overskud.
 
Når du vælger at indrette badeværelset med Ifö, vil du opleve en ny verden af spændende materialer og tiltrækkende designs. Med de nye serier vil du få fornemmelsen af, at naturen er trådt indenfor. Hvem kunne ikke tænke sig en afslappende start eller afslutning på dagen omgivet af naturens beroligende farver?
 
For at sikre den højeste kvalitet bliver alle produkter testet, inden de bliver sendt på markedet. Dette er netop for at sikre, at alle Ifö produkter lever op til samme høje kvalitetskrav. Når kvaliteten er i orden, kan du koncentrere dig om dig selv og din velvære på badeværelset.
 

TIDLØS INDRETNING MED NATUREN SOM INSPIRATIONSKILDE

Hovedformålet med badeværelset - vask, bad og toiletbesøg - har ikke ændret sig det store, siden de første badeværelser så dagens lys. Til gengæld har indretningen og tiden, vi bruger på badeværelset, ændret sig. Indretningen er nu ofte holdt i enten lyse pastelfarver eller dybe, mørke jordfarver. Gennemgående er tendensen, at vi bevæger os væk fra det hvide og neutrale look. Og det forstår vi godt.
 
Ifö har ladet sig inspirere af naturen i nogle af de sidste nye serier. Se fx deres badeværelsesmøbler med flotte mønstre eller i nye, trendy farver. Alt sammen noget, som kan få selv det kedeligste badeværelse til at blive til et spændende "vel-værelse".
 
Gå på opdagelse i SHOPPEN og bliv inspireret med Ifö. Husk at du med VVSPlus altid kan købe dine badeværelsesprodukter inklusiv montering hos dig. Du vælger selv din tid for montering i kalenderen, når du har valgt dit produkt. Nemmere bliver det ikke end hos VVSPlus. Vi glæder os til at hjælpe dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på 70 12 20 21.