Danfoss - VVSPlus

DANFOSS
 

Navnet Danfoss er de fleste af os stødt på - og ikke uden grund. Rundt om i de danske hjem sidder der på langt de fleste radiatorer nemlig termostater fra Danfoss.
Danfoss termostater - VVSPlus leverer og monterer

DANFOSS' SMARTE TERMOSTATER

Danfoss er en dansk virksomhed med mere end 28.000 ansatte på verdensplan. Virksomheden startede tilbage i 1933 og betegnes i dag som en af verdens førende leverandører af innovative og energieffektive løsninger.
 
De sidste mange år har Danfoss lanceret flere produkter til boligen. I 2011 var de først på markedet med elektroniske termostater. Knap ti år efter - i 2020 - blev den nyeste elektroniske termostat præsenteret, nemlig Danfoss Ally.
 
De elektroniske termostater har vundet en stor plads i danskernes hjem, da udskiftning af radiatortermostater er en af de nemmeste veje til gode energibesparelser. Der er mulighed for tilpasning til den enkelte families rutiner, ligesom termostaterne kan betjenes via en app.
 

LÆS OM DE MANGE MULIGHEDER MED DANFOSS TERMOSTATER HER UNDER:

Danfoss termostater - Køb hos VVSPlus
Danfoss Ally - Køb hos VVSPlus

FÅ ENERGIBESPARENDE VARME MED DANFOSS

Med de elektroniske termostater fra Danfoss giver du din varmeregulering de bedste betingelser. Du får bl.a. den velkendte Danfoss Eco™ og det seneste skud på stammen, som er Danfoss Ally – og hvilket skud! - tør vi godt sige. Danfoss Ally giver så mange muligheder for en skræddersyet løsning til alle ønsker og behov samtidig med en energibesparelse på op til 23 %.

EN TERMOSTAT ER IKKE BARE EN TERMOSTAT

For bare 10 år siden var en termostats eneste funktion at dreje til enten højre eller venstre for at justere op eller ned for varmen. Den tid er for længst forbi. Når du byder Danfoss Ally velkommen i din bolig, får du langt mere end blot justering af varmen i din termostat. Er du nysgerrig på, hvad Ally kan, så tag et kig på listen her under:
 
  • App styring, som giver et godt overblik over indstillinger og forbrug – også selvom du er ude af huset
  • Stemmestyring via Google Home eller Amazon Alexa
  • Præcise temperaturindstillinger
  • Op til 23 % energibesparelser, som har stor effekt på dit varmeforbrug
  • Ugeplaner, som bl.a. giver mulighed for at sænke temperaturen, når du er ude eller sover
  • Høj brugervenlighed så du ikke behøver at være den store tekniker for at kunne anvende Danfoss Ally™
  • Åbent-vindue-funktion, som sørger for at lukke for varmen i 30 min., imens der bliver luftet ud

Vi kan ikke få armene ned over Ally og alle de funktioner, som giver overblik og gør hverdagen nemmere. Når en leverandør som Danfoss leverer så innovative varmeløsninger, er vi stolte over at have et tæt samarbejde. Det betyder nemlig, at vi også kan tilbyde dig det bedste udvalg af bl.a. radiatortermostater.

FÅ ET KOMPLET PROGRAM TIL DIN BOLIG MED DANFOSS

Selvom de fleste nok kender Danfoss for deres radiatortermostater, så finder du en langt større palette af varme- og indeklimastyring hos Danfoss. Danfoss er bl.a. førende indenfor boligventilation, som også er meget aktuel netop nu.
 
Der er nemlig kommet stor opmærksomhed på, hvad ventilation kan gøre for boligen. Uanset om der er tale om nybyggeri eller renovering af boliger, giver det stor værdi at tilføre boligventilation. Oplever du kondens på dine vinduer eller endnu værre; skimmeldannelse, så kan din bolig have stor gavn af et ventilationssystem, der giver et rigtig godt indeklima.


VVSPlus kan i samarbejde med Danfoss tilbyde en komplet boligventilationsløsning. Læs mere om Danfoss Air, ring til os på 70 12 20 21 eller få et GRATIS TILBUD på din Danfoss løsning.

 

VI LEVERER OG MONTERER DANFOSS ALLY™

Hos VVSPlus er priserne altid inkl. levering og montering. Så når du køber din nye gulvvarmeløsning eller Danfoss Ally termostater hos VVSPlus, følger der altid en dygtig montør med i købet. Vi sørger for at klæde dig godt på og give dig en grundig guide i dit nye Danfoss produkt.


Har du spørgsmål efter monteringen, sidder vi klar på tlf. 70 12 20 21. Du kan også fange os på chatten, hvor vi hurtigt kan svare på dine spørgsmål.