Top image

FAQ

​Få svar på dine spørgsmål her eller giv os et kald på 70122021.

HVAD KOSTER EN HÅNDVÆRKER
En standardtime koster kr. 770,- inkl. moms. Hvis vi blot er der en enkelt time, faktureres du for et “lille besøg” til kr. 1.000 inkl. moms. Vær opmærksom på, at timeprisen er inkl. kørsel. Skal der bruges materialer til opgaven, faktureres de ud over timeprisen.
 
HVORDAN FOREGÅR LEVERING AF VARER ?
Når du har bestilt en vare inkl. montering og booket en tid hos en af vores håndværkere, har håndværkeren din vare med, når han kommer og udfører opgaven. Vi gør opmærksom på, at du venligst bedes sørge for fri passage, så håndværkeren nemt kan komme frem til installationsstedet med eventuelle produkter og værktøj. Det er også vigtigt at præcisere, hvor installationen skal finde sted (hvilken etage, ude eller inde).
 
SKAL JEG VÆRE HJEMME NÅR I KOMMER?
Du bedes venligst være hjemme på det aftalte tidspunkt for installationen, så håndværkeren kan få adgang til dit hjem og installationsstedet. Det er herefter muligt, at du forlader hjemmet under forudsætning af, at håndværkeren kan låse efter sig, når installationen er færdig.

HVAD KOSTER LEVERING AF EKSTRA MATERIALE? 
Hvis der kræves ekstra uventede materialer til en opgave, kan der blive tale om, at vi opkræver kr. 225 for leveringen af de ekstra materialer. Det er gældende for de tilfælde, hvor en opgave ændrer sig, imens vi er på stedet. Materialerne leveres med ”strakslevering”, således at montøren i færrest mulige tilfælde må forlade opgavestedet. Vi informerer dig altid, hvis ovenstående bliver aktuelt.

HVAD HVIS VARERNE ER I RESTORDRE? 
Det kan være tilfældet, at nogle varer er i restordre og derfor ikke kan leveres. Hvis dette er tilfældet, vil du blive ringet op, inden arbejdet udføres med henblik på at finde en anden tilsvarende vare eller rykke monteringen til en anden dag. 
 
KAN JEG SELV AFHENTE MINE VARER? 
Nej, de bliver leveret af og sammen med håndværkeren, som kommer og udfører den bestilte installationsopgave. 
 
HVAD HVIS HÅNDVÆRKEREN BLIVER FORSINKET? 
Vi sørger altid for at planlægge installationsopgaverne, så der er taget højde for det hele. Men det kan hænde, at der opstår uforudsigelige hændelser, der gør at håndværkeren bliver forsinket. Derfor siger vi altid, at opgaven udføres på det aftalte tidspunkt indenfor en margin af +/- 30 min. Såfremt dette tidsinterval overskrides, vil håndværkeren ringe til dig hurtigst muligt og gøre opmærksom på det. 
 
HVAD HVIS JEG BOOKER FLERE TIMER END NØDVENDIGT? 
Som udgangspunkt booker du en montør i min. 2 timer til kr. 770 inkl. moms pr. time. Hvis vi blot er der en enkelt time, faktureres du for et ”lille besøg” til kr. 1.000 inkl. moms. Timeprisen er inkl. kørsel. Vi har GPS i alle vores biler og kan derfor altid dokumentere, hvor længe montøren har været på opgaven. 
 
HVAD HVIS JEG SELV HAR VARER OG BLOT ØNSKER MONTERING?  
Du kan sagtens selv bestille produkterne og blot have dem klar, til montøren kommer og monterer dem. Her skal du benytte dig af  ”Book en håndværker” og bestille de antal timer, du forventer. Hvis du er i tvivl, kan du spørge os til råds på 70122021. Du skal blot være opmærksom på, at vi ikke tager ansvar for, om det valgte antal timer passer til opgaven. Ligeledes er det din egen leverandør af varen, som står for de 2 års produktgaranti. 
 
HVIS JEG ER I TVIVL OM HVILKE PRODUKTER JEG SKAL BESTILLE?  
Hvis du er i tvivl om, hvilke produkter eller varer, der passer til din opgave, kan du vælge at benytte vores tilbudsmodul i stedet for varekøb. Vores faguddannede personale sidder klar i den anden ende og vælger den rigtige løsning til opgaven i samarbejde med dig. I tilbudsmodulet vedhæfter du billeder eller video af opgaven og modtager herefter et gratis tilbud indenfor 24 timer på hverdage. 
HVOR LANG TID FØR, KAN JEG AFMELDE EN OPGAVE?
Af respekt for vores planlægning af kalenderen, beder vi dig venligst om at foretage eventuel afbestilling af opgaven senest 24 timer før, opgaven skal udføres. Opgaven kan enten afmeldes telefonisk til os eller via linket til opgaven. Afmeldes opgaven senere, opkræves der for en montørtime inkl. bil.
 
HVAD MED OPRYDNING?
Har du bestilt materialerne igennem VVSPlus, så sørger håndværkeren altid for at rydde op efter sit arbejde og tager alt affald med sig, så du ikke behøver at tænke mere over det. Har du selv bestilt materialer, så sørger du selv for bortskaffelse af fx dit gamle toilet.
 
HVAD MED REKLAMATIONSRET? 
Hvis der mod forventning skulle være fejl eller mangler ved vores udførte arbejde, så skal det hurtigst muligt meddeles til os. Enten til montøren, der er hos dig, hvis det allerede er muligt at opdage det her, og ellers indenfor de første 14 dage på enten 70122021 eller hej@vvsplus.dk. Vi sørger herefter for at tage hånd om din henvendelse hurtigst muligt.
 
Der er dog altid 2 års produktgaranti fra producenten.
 
GENNEMGÅES INSTALLATIONEN, NÅR OPGAVEN ER FÆRDIG?
Ja. Når installationen er udført, vil håndværkeren gennemgå det med dig, så du føler dig helt tryg.