Grundfos brugsvandspumpe - Køb og få monteret hos VVSPlus

GRUNDFOS

 
Grundfos har gjort op med ventetiden på det varme vand i hanen. Med Grundfos' cirkulationspumpe har du varmt vand på ultrakort tid, hvilket er godt for både komfort og vandforbrug.
Grundfos brugsvandspumpe - Køb og få monteret hos VVSPlus

GRUNDFOS OPTIMERER DIT VANDFORBRUG

Hvert år skyller en gennemsnitlig dansk familie op mod 16.000 liter vand direkte ud i kloakken. Det er helt rent vand, som løber ud af vandhanen, imens der ventes på det varme vand. Grundfos arbejder for mindre vandspild og har udviklet Comfort serien af brugsvandspumper, som er med til at levere det varme vand øjeblikkeligt i hanen.

Når du vælger Grundfos til optimering af dit vandforbrug, er du sikret en ekspert på området. Du får en løsning, som er energioptimeret, nem at installere og giver optimal komfort.
 

LÆS OM UDVALGET AF GRUNDFOS CIRKULATIONSPUMPER HER UNDER:

Grundfos Comfort brugsvandspumpe - Køb og få monteret hos VVSPlus
Grundfos Comfort cirkulationspumpe - Køb hos VVSPlus
Grundfos Comfort Basic brugsvandspumpe - Køb og få monteret hos VVSPlus

UNDGÅ VENTETID MED EN GRUNDFOS PUMPE

Grundfos' Comfort serie leverer varmt vand med det samme og eliminerer den dyre ventetid på det varme vand i hanen. Ofte venter vi faktisk i gennemsnit 60 sekunder på det varme vand - eller hvad der svarer til 0,15 liter vand i sekundet, som er spildt og skyllet direkte ud i kloakken. Med en Comfort pumpe recirkuleres det varme vand, og der er ingen spild.
 

VÆLG DEN RIGTIGE GRUNDFOS BRUGSVANDSPUMPE

Hvilken brugsvandspumpe, du skal vælge, afhænger af rytme, behov og husstand. Grundfos Comfort serien består af 2 basisvarianter og en type med indbygget autoadapt. Udover et utrolig lavt støjniveau er alle pumper særdeles energieffektive og giver hurtigt boligejere energibesparelser på op til 96 % samtidig med en reduktion af strålingstab fra rørene med op til 48 %. 

Grundlæggende for hele Comfort serien er, at de sikrer dig lige præcis den rette mængde varmt vand på de rigtige tidspunkter. Bliv klogere på her under, hvilken Comfort pumpe, som passer til dig og dine behov:

GRUNDFOS COMFORT AUTOADAPT

Comfort Autoadapt er den intelligente pumpe i Grundfos' Comfort serie. Via en føler, som monteres på den varme brugsvandsledning, lærer pumpen husstandens forbrugsmønster at kende og tilpasser sig automatisk til forbruget af det varme vand. Er belastningen på det varme vand fx størst mellem kl. 6.00-8.00 og 16.00-18.00, vil pumpen automatisk tilpasse sin ydeevne til at være på maksimal drift i dette tidsrum. Udenfor tidsrummet vil den gå i spare-mode og således sikre den bedste energioptimering og ydeevne på de tidspunkter, hvor du har mest brug for det varme vand.
 

GRUNDFOS COMFORT DIGITAL TIMER (BDT)

Med Comfort Digital Timer har du samme mulighed for indstilling af spidsbelastningsperioder - det sker blot manuelt. Som husejer indstiller du selv pumpen til at yde maksimalt i definerede tidsrum, som passer til rytmen i din husstand. Pumpen indstilles til lige præcis der, hvor familien har brug for hurtigt at kunne tappe varmt vand fra hanen eller fx bruseren. Pumpen kører altså kun på det tidspunkt, som du har valgt og går i spare-mode derudover. Med BDT pumpen har du dermed fuld kontrol via den manuelle indstilling samtidig med, at du har en pumpe, som er energibesparende og god for både miljøet og pengepungen.
 

GRUNDFOS COMFORT BASIC

Med Grundfos Comfort Basic har du 100 % drift og hurtig adgang til varmt vand i hanen døgnet rundt. Comfort Basic pumpen er ideel til husstanden med skiftende rytmer, hvor der ikke kan foruddefineres et bestemt tidsrum med maksbelastning på det varme vand. Ligesom de to øvrige modeller er Comfort Basic også energibesparende og hjælper husstanden til et langt mindre vandspild. Med Comfort Basic skal du aldrig vente på det varme vand. Pumpen sørger for varmt vand i hanen øjeblikkeligt, når du har brug for det.  
 

FIND DIN OPTIMALE PUMPE MED VVSPLUS

Er du i tvivl om, hvilken pumpe der er den mest optimale for din husstand, så giv os et kald på 70122021. Vi sidder klar ved telefonen og guider dig gerne til den rigtige beslutning om en ny Grundfos Comfort brugsvandspumpe.
 
Du er også meget velkommen til selv at gå på opdagelse i SHOPPEN.