Grundfos cirkulationspumpe - VVSPlus leverer og monterer

GRUNDFOS
 

Med pumpesystemer som det primære forretningsområde er Grundfos et oplagt valg, hvis du ønsker en teknologisk opgradering af dit varmesystem.
Grundfos cirkulationspumpe - VVSPlus leverer og monterer

GRUNDFOS ER PERFEKT TIL DE DANSKE HJEM

Pumper og pumpesystemer er blandt Grundfos' primære forretningsområder, og producenten er en af verdens førende på området. Også derfor er vi glade for det tætte samarbejde, der er mellem Grundfos og VVSPlus. En Grundfos pumpe er perfekt til de danske en- og tofamilies huse, hvor der ønskes en nem og stabil regulering af radiator og gulvvarme i boligen.

Vi ønsker alle et behageligt hjem med et optimalt indendørsklima, og hertil er en varmecirkulationspumpe fra Grundfos det oplagte valg. Som en integreret del af husets central- eller fjernvarme sørger pumpen for at transportere varmekedlens varme vand ud til husets varmeenheder.

BLIV KLOGERE PÅ ALPHA2 OG ALPHA3 HER UNDER:

Gundfos Aplha2 cirkulationspumpe - Køb hos VVSPlus
Grundfos Alpha3 kategori 940x700
Grundfos - Få et tilbud hos VVSPlus

DER ER TÆNKT PÅ MILJØET MED GRUNDFOS PUMPER

Grundfos lancerede sin første cirkulationspumpe tilbage i 1959 og har siden arbejdet på at udvide produktporteføljen. Nogle af de nyeste pumper er Grundfos ALPHA2 pumpen og senest ALPHA3 pumpen. Tanken bag pumpeprogrammet har hele tiden været at levere en energiøkonomisk og A-mærket cirkulationspumpe med et energiforbrug, som er op mod 80 % lavere end andre traditionelle pumper.

Med denne forbedring kan forbrugeren se frem til en besparelse på ca. 10 % på den årlige elregning for en gennemsnitlig husstand. Samtidig giver ALPHA2 pumpen også en reduktion i CO2-udledningen, så der er mange energimæssige fordele ved at anvende en Grundfos pumpe.

ALPHA3 GIVER DIG EN TEKNOLOGISK OPGRADERING

Grundfos' ALPHA3 pumpe kan meget vel siges at repræsentere den næste generation af cirkulationspumper til private boliger. Som en helt ny feature får du med ALPHA3 en cirkulationspumpe, som kommunikerer via bluetooth og Grundfos GO Remote-appen. Med denne teknologi har du altid nem adgang til pumpens oplysninger via din smartphone, og du kan tilmed få vist data i realtid. Grundfos præsenterer alle features ved den nye ALPHA3 HER.
 

BETJENING OG INDSTILLING AF PUMPEN VIA APP

Når først app'en er installeret på din telefon eller tablet, er det denne adgang du bruger, når du skal indstille pumpen. Har du brug for information om dine data, tilgår du pumpen via app'en, som giver dig et væld af oplysninger. Modsat tidligere, hvor du skulle betjene pumpen på pumpehovedets display, foregår dette nu nemt via en app.
 
Udover nem adgang til dine data, gør denne teknologi det også nemmere at betjene din Grundfos pumpe, hvis du har behov for at ændre i pumpens indstillinger. Ofte er en pumpe nemlig placeret i fx teknikrum eller andre steder, hvor pladsen er begrænset. Dette er ikke længere et problem med ALPHA3 fra Grundfos.


FÅ ET TILBUD PÅ EN GRUNDFOS CIRKULATIONSPUMPE

Få et tilbud på en Grundfos pumpe til vand eller en Grundfos pumpe til varme hos VVSPlus. Du vælger blot, hvilken Grundfos pumpe du ønsker og booker derefter nemt en tid for montering i vores kalender, som passer dig. Vi kører helt til kl. 20.00 på hverdage. Er du i tvivl om, hvilken pumpe der passer bedst til dig og din bolig, så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 70 12 20 21. Vi sidder klar til at hjælpe dig - og hvis du bestiller et TILBUD, har du det retur indenfor 24 timer. Nemmere bliver det ikke end hos VVSPlus.