AXOR Citterio køkkenarmatur - Køb hos VVSPlus

AXOR

 

AXOR fra Hansgrohe har udviklet en række køkkenarmaturer, hvor design, æstetik og funktionalitet mødes i bedste forening. Med AXOR tilføjer du ekstra luksus til dit køkken.

AXOR køkkenarmatur - Køb hos VVSPlus

AXOR SÆTTER DESIGN DAGSORDENEN 

Med sit særlige øje for æstetik og teknik sætter AXOR gang på gang dagsordenen for armaturdesign. Dette har også slået igennem i AXORs serie af køkkenarmaturer, hvor især Citterio og Starck serierne formår at gøre sig bemærket. AXOR vælges i højere grad til, når der ønskes at tilføre lidt ekstravagant stil til boligen.

Med tankegangen om, at "Form follows Perfection" er det tydeligt at se, at AXOR ikke går på kompromis med produktudviklingen. Produktet er først færdigproduceret, når der ikke er mere at hverken tilføje eller fjerne. Er du også til toneangivende design, så er det AXORs univers, du bør dykke ned i.

LÆS MERE OM AXORS KØKKENARMATURER HER UNDER:

AXOR Citterio køkkenarmatur - Køb med montering hos VVSPlus
Axor Citterio Semi-pro køkkenarmatur - Køb hos VVSPlus
AXOR Starck køkkenarmatur - Køb hos VVSPlus
 

AXOR CITTERIO - LÆKKERT ITALIENSK DESIGN

I samarbejde med den italienske designer og arkitet, Antonio Citterio, har AXOR og Hansgrohe udviklet en armaturserie; AXOR Citterio. Køkkenarmaturets fine detaljer viser et nøje gennemtænkt design, som tilfører ethvert køkken et nyt og spændende udtryk. De praktiske detaljer, som fx det særligt udformede greb, gør køkkenarmaturet særdeles brugervenligt samtidig med, at det også er pænt at se på.
 

AXOR CITTERIO SEMI-PRO - NÅR DU VIL LIDT MERE

Med Citterio Semi-pro serien får du alt det gode fra Citterio serien - bare med alt det sjove oveni. I Semi-pro serien er der virkelig gjort noget ud af brugervenligheden. Armaturet er ikke længere bare et køkkenarmatur, men er nu blevet til en køkkenhjælper, som trofast træder til på de rigtige tidspunkter. Citterio Semi-pro er udstyret med en udtrækstud, som i den grad øger fleksibiliteten og rækkevidden af vandet i vasken. Vandet kan komme som både normalstråle eller brusestråle, hvor sidstnævnte virkelig kommer til sin ret ved fx opvask.
 

MED QUICKCLEAN SLIPPER DU HURTIGT AF MED KALK OG SNAVS

Citterio Semi-pro er udstyret med en QuickClean funktion, som gør det hurtigt for dig at slippe af med kalk i vandhanen. Vi kender alle til irritationen over den skarpe smalle stråle, som kan komme fra et tilkalket armatur. Med anitkalkfunktionen, QuickClean, kan du nemt slippe af med kalken. Du gnider blot fingeren frem og tilbage et par gange på den brudsikre silikone, hvormed kalken vil falde af - ofte som bittesmå sten. På denne måde vil både kalk og snavs nemt forsvinde, og du vil opleve lige præcis den vandstråle, som er tilpasset dig.
 

AXOR STARCK - TIDLØS ELEGANCE OG DESIGN

Med AXORs Starck armaturserie får du mulighed for at tilføje lidt ekstra elegance og tidløst design til dit køkken. Køkkenarmaturet fra Starck serien har udtrækstud og et tretrins svingsningsområde på henholdsvis 110, 150 og 360 grader. Derudover får du med Starck også AirPower, som bevirker, at vandet blandes med luft, før det forlader hanen. Du vil da opleve et blødere, fyldigere og lettere vand og desuden er det med til at gøre noget godt for miljøet og spare på ressourcerne.

FÅ ET LÆKKERT KØKKENARMATUR MED AXOR OG VVSPLUS

Hvis du er klar til at bestille dit nye køkkenarmatur fra AXOR, er vi klar til at betjene dig. Gå på opdagelse i vores SHOP og find lige præcis det køkkenarmatur, som passer dig. Dernæst bestiller du varen, booker en tid for montering i vores kalender, og læner dig tilbage. Så kommer vi som aftalt og monterer dit nye armatur. Du skal altså ikke røre en finger, og hele processen foregår online helt frem til monteringen. Har du spørgsmål undervejs, er vi klar på 70122021.