Gustavsberg badeværelsesmøbel - VVSPlus leverer og monterer

GUSTAVSBERG
 

Gustavsberg er et nytænkende brand, som ønsker at skabe løsninger til badeværelset, der gør dagligdagen nemmere og mere afslappende for både øje og sjæl.
Gustavsberg badeværelsesmøbler - VVSPlus leverer og monterer

UNIKT DESIGN FRA GUSTAVSBERG

Fra Gustavsberg finder man den komplette til løsning i unikt design til badeværelset - lige fra toiletter, armaturer, brusesystemer og deres smukke møbelserie, "Graphic Green".
 
Alle produkter fra Gustavsberg er skabt i en kombination af kvalitet og gode funktioner, som er smarte i hverdagen for brugeren. Gustavsberg har skabt produkter til badeværelset i mere end 190 år og begyndte helt tilbage i 1825 med fremstillingen af porcelæn.
 
Med fokus på at tilbyde kunden en ekstra service kan Gustavsberg garantere, at du kan få reservedele til alle Gustavsberg-produkter. Selv 10 år efter, at produktet (eventuelt) er blevet taget ud af produktion. Find et stort udvalg af lækre varer fra Gustavsberg hos VVSPlus.
 

LÆS MERE OM GUSTAVSBERG TIL BADEVÆRELSET HER UNDER:

Gustavsberg væghængt toilet - VVSPlus leverer og monterer
Gustavsberg gulvstående toilet - VVSPlus leverer og monterer
Gustavsberg håndvaskarmatur - VVSPlus leverer og monterer
Gustavsberg brusesæt - VVSPlus leverer og monterer
Gustavsberg brusevæg - VVSPlus leverer og monterer
Gustavsberg Graphic badeværelsesmøbel - VVSPlus leverer og monterer

INDRET BÆREDYGTIGT MED GUSTAVSBERG

Hos Gustavsberg er bæredygtighed højt prioriteret, og der er fokus på emnet i alle processer. Lige fra produktionen af deres produkter og til logistikken er der tænkt bæredygtigt.
 
Gustavsberg kan bl.a. være stolte af at have fået tildelt en miljøcertificering netop på baggrund af deres miljøbeviste tankegang. Når Gustavsberg udvikler deres produkter med tanke på at passe på miljøet, er det også for at påtage sig et socialt ansvar.

Derudover har de involveret sig i organisationen, WaterAid, som er med til at give rent vand til mennesker rundt om i verden.

REDUCER DIT VANDFORBRUG MED GUSTAVSBERG

Gustavsbergs lover, at deres produkter minimerer dit forbrug af energi og vand. Deres mål er at reducere både dit og vores CO2-fodaftryk til et minimum. Det sker bl.a. ved, at alle deres armaturer kan genbruges. Deres produkter er billige at eje, og den høje kvalitet sikrer en lang levetid.
 

VANDHANER OG SANITET TIL BADEVÆRELSET

Gustavsberg og Villeroy & Boch (som også er en del af Gustavsberg) har i århundreder stået for innovation, tradition og ekseptionelt design. De er en af Danmarks førende leverandører af totalløsninger til badeværelset med produkter i standard-, mellem- og luksusklassen.
 
Udover at virksomheden sætter sit præg på trend og mærkevareprofilering i de danske badeværelser, er Villeroy & Boch også blandt de førende i lanceringen af vandbesparende og miljøvenlige produkter på det danske marked.
 
Du kan læse meget mere om Gustavsberg og Villeroy & Boch på deres egen hjemmeside, hvor du også finder masser af inspiration til at indrette dit badeværelse med unikke produkter.
 
Du kan også finde information om, hvordan du passer på dine produkter, så du forlænger levetiden. Så hvis du i dag har produkter fra Gustavsberg, eller du ønsker det, kan du med fordel læse om, hvordan du passer bedst på dem.
 

VVSPLUS TILBYDER DIG HJÆLP OG RÅDGIVNING

Skal du have nyt toilet, armatur eller brusesystem fra Gustavsberg - eller står du over for en større badeværelsesrenovering? Så kan du altid kontakte VVSPlus på 70 12 20 21, eller kontakt os online via mail eller chatten her på siden. VVSPlus er klar til at hjælpe dig, hvis du ønsker rådgivning om Gustavsberg.