Gastech varmepumper - Køb hos VVSPlus

GASTECH-ENERGI
 

Vælg energi fra Danmarks grønne varmehus og få den helt rigtige varmeløsning fra Gastech-Energi til din bolig.
Gastech luft-til-vand varmepumpe - Få et tilbud hos VVSPlus

VARME FRA GASTECH-ENERGI

Gastech-Energi A/S er en del af den europæiske ELCO-gruppe, der har leveret varmeinstallationer i mere end 80 år. Mere end 1,7 millioner husstande har i dag en ELCO-installation, der sikrer dem pålidelig, miljøvenlig og økonomisk opvarmning. Gastech-Energi er Danmarks grønne varmehus. De har været specialister i den grønne omstilling i mere end 40 år. Først med den store udskiftning fra oliefyr til gasfyr i 80’erne, 90’erne og 00’erne og efterfølgende med omstillingen fra olie- og gasfyr til el-drevne varmepumper.
 
Erfaringen fra mere end 80.000 grønne installationer i Danmark gør Gastech-Energi til en ideel samarbejdspartner for VVSPlus, når det gælder om at sikre et problemfrit skifte til fremtidens grønne energi.
 

LÆS OM VORES VARMELØSNINGER FRA GASTECH HER UNDER:

Gastech jordvarme - Få et tilbud hos VVSPlus
Gastech luft-til-vand varmepumpe - Få et tilbud hos VVSPlus
Gastech hybridvarmepumpe - Få et tilbud hos VVSPlus

GRØN VARME MED KVALITETSVARMEPUMPER

Gastech-Energi er enedistributør af svenske CTC og europæiske ELCO varmepumper. CTC er et af Sveriges førende varmepumpemærker og er kendt for en meget høj driftssikkerhed og lang holdbarhed. Samtidig sikres en stor produktion af både varme og varmt vand ved de lave udetemperaturer, der karakteriserer det nordiske klima.

ELCO er en serie af flot designede varmepumper med høj ydelse og god driftssikkerhed. De attraktive priser gør dem opnåelige for alle. Du kan læse mere om CTC og ELCO varmepumper fra Gastech-Energi HER.

Begge produkter er miljøvenlige, støjsvage og særdeles økonomiske i drift. Hvis du i dag opvarmer med olie- eller naturgasfyr, kan du nemt spare 30-60% på varmeregningen og adskillige tons CO2 udledning.

HVILKEN GASTECH LØSNING SKAL DU VÆLGE?

Hos VVSPlus kan du finde et stort udvalg af grønne varmepumper fra Gastech-Energi. Du kan vælge mellem flere løsninger. Men hvad skal du vælge?


Der er forskellige typer varmepumper til brug i almindelige familiehuse: Jordvarmepumper, luft-til-vand varmepumper og hybridvarmepumper. Bliv klogere her under:

JORDVARMEPUMPER

Jordvarmepumper henter energien ud af den varme, der altid er lagret i jorden. Energien opsamles i jordslanger og komprimeres i anlæggets indedel, der omsætter den til varme og varmt vand. Fordelen ved en jordvarmepumpe er, at den er meget energieffektiv og driftssikker, ulempen er, at man skal have gravet haven op for at anlægge jordslangerne.
 

LUFT-TIL-VAND VARMEPUMPER

Luft-til-vand varmepumper henter energien ud af den varme, der er i luften. En god luft-til-vand varmepumpe kan fungere ned til temperaturer på -20 grader. Energien opsamles i en enhed, der står på ydersiden af husmuren og komprimeres i anlæggets indedel, der omsætter den til varme og varmt vand. Fordelen ved en luft-til-vand varmepumpe er, at den er effektiv, ikke kræver store installationsarbejder, og at den er mere prisbillig end en jordvarmepumpe.
 

HYBRIDVARMEPUMPER

Hybridvarmepumper er en kombination af et mindre gasfyr og en lille luft-til-vand varmepumpe. Varmepumpen giver stort set hele varmen, hvor gasfyret sørger for resten ved hårde belastninger. Det er samme system som ved en hybridmotor i en bil. Fordelen er en lavere anskaffelsespris og en enestående god driftsøkonomi.


Både jordvarme, luft-til-vand og hybridvarmepumper fås i flere ydelser. Hos VVSPlus rådgiver vi dig om det rigtige valg.

Hvis du ønsker at få yderligere information, kan du læse meget mere på Gastech-Energi A/S egen hjemmeside eller ringe til os på 70 12 20 21.

Hvis du ønsker at se standard priser på varmpepumper fra Gastech-Energi, kan du finde dem hos VVSPlus lige HER.

SKAL DIT GASFYR UDSKIFTES?

Hvis dit gasfyr skal udskiftes, skal du gøre dig en overvejelse: Nyt gasfyr – eller ny varmepumpe? Gastech-Energi A/S har en historisk tradition med gasfyr, og kan tilbyde økonomiske kvalitetsløsninger. Hos VVSPlus kan vi i samarbejde med Gastech rådgive dig om tilskudsordninger, totaløkonomi og eventuel finansiering.
 
Læs om gasfyr fra Gastech-Energi HER.
 

VVSPLUS OG GASTECH-ENERGI - GODT FOR DIG OG MILJØET

Hos VVSPlus tilbyder vi dig en lang række miljøvarmeløsninger fra Gastech-Energi A/S. Det er løsninger der aktivt skåner miljøet for C02-udslip, leveret i samarbejde med eksperterne i Danmarks grønne varmehus.
 
Hvis du overvejer at skifte til en varmepumpe – eller blot ønske at tale med os om dine muligheder så tag os med på råd. Du kan også få et TILBUD LIGE HER – eller ringe til vores kundeservice. De sidder klar til at hjælpe dig på 70 12 20 21.