Schneider Electric - VVSPlus

SCHNEIDER ELECTRIC

 
Med mere end 180 år i branchen er Schneider Electric en af sværvægterne på markedet for elektrisk industri og el-materiel. Virksomheden er garant for god kvalitet og en indgående ekspertviden.
Schneider Electric - VVSPlus

SCHNEIDER ELECTRIC ER LIG KVALITET

Schneider Electrics historie går tilbage til 1836. Med årene har virksomheden udviklet sig til en verdensomspændende specialist i energistyring. Schneider Electric er i dag en internationalt anerkendt løsningsudbyder med missionen om at få mest muligt ud af din energi.

Hos VVSPlus tilbyder vi kvalitetsprodukter fra Schneider Electric. Alle produkter er garanti for kvalitet, og bag udviklingen står altså en virksomhed med usædvanligt mange år bag sig i branchen.

BLIV KLOGERE PÅ SCHNEIDER ELECTRIC OG DERES PRODUKTER HER UNDER:

LK stikkontakter - Køb dem hos VVSPlus med montering
Eltavle - Få hjælp hos VVSPlus

KLOG VÆKSTSTRATEGI GAVNEDE SCHNEIDER ELECTRIC 

Efter 2. verdenskrig blev virksomheden omstruktureret med målet om at sprede sine aktiviteter og få adgang til nye markeder. Fra 1981 omlagde virksomheden sit fokus til udelukkende at omfatte den elektriske industri og el-materiel. Det førte til en række strategiske opkøb, heraf bl.a. Telemecanique i 1988, Square D i 1991 og Merlin Gerin i 1992. I 1999 skifter koncernen navn fra Group Schneider til Schneider Electric og opkøber samme år Lexel, som i dag går under navnet "Lauritz Knudsen".

Siden hen har koncernens opkøbstrategi fået virksomheden til at vokse sig større med positionering på helt nye markeder. Disse tæller bl.a. markeder som nødstrømsforsyning (UPS), bevægelsesstyring, tele og data, sensorteknologi samt bygningsautomation og -sikring. I dag omfatter koncernen mere end 100 brands, og hos VVSPlus er vi stolte af at kunne tilbyde vores kunder kvalitetsprodukter fra Schneider Electric.

LAURITZ KNUDSEN BY SCHNEIDER ELECTRIC

Når det drejer sig om el-installationer i private hjem, er der sket rigtig meget de seneste år. For mange handler det i dag ikke blot om at udskifte kontakterne til et nyere design, men i lige så høj grad at tilføre boligen nye, smarte features. Lauritz Knudsen by Schneider Electric (LK) har gjort det til sin mission at skabe produkter med det fælles formål at gøre hverdagen nemmere.
 
FUKA er den mest kendte og udbredte serie af stikkontakter fra LK og blev udviklet med ønsket om en sammensmeltning af design og funktionalitet. Serien har kastet flere designpriser af sig med mere end 50 mio. solgte komponenter.
 

SCHNEIDER ELECTRIC ELTAVLE & HPFI RELÆ

Kvalitetsprodukter fra Schneider Electric omfatter også eltavler og HPFI relæer. En udskiftning af en gammel eltavle har ofte afgørende betydning for arbejdet med at energioptimere boligen. Er din eltavle defekt eller ukorrekt installeret, kan det få store konsekvenser. Eltavlen fungerer grundlæggende som en afbryder, som vil sørge for at slå strømmen fra, hvis der sker fejl. En fejlbehæftet eltavle vil også have stor betydning ved evt. salg af ejendommen. Der er altså al mulig grund til at have styr på eltavlen der hjemme og udskifte den gamle eltavle til en ny fra Schneider Electric og VVSPlus.

WISER SMART HOME AUTOMATION SYSTEM

Med Wiser til home automation får du helt nye muligheder for smart styring af hjemmet. Med ét system får du adgang til kontrol over elektriske enheder i hjemmet og får et hidtil uset indblik i dit forbrugsmønster af el og energi. Wiser kan bruges til betjening af alt lige fra lys, temperatur, alarmer - ja selv gardinerne kan du rulle op og ned med Wiser.
 

FIND DIT NÆSTE SCHNEIDER ELECTRIC PRODUKT HOS VVSPLUS

Har du brug for at få udskiftet din eltavle, opgraderet dine kontakter i hjemmet eller er du klar til smartstyring af hjemmet? Så får du det med Schneider Electric - og vi kan hjælpe dig med at vælge det helt rigtige produkt til dig. Gå på opdagelse i SHOPPEN eller kontakt os på 70122021. Bestiller du et tilbud hos os, har du en god pris retur indenfor 24 timer på hverdage. Nemmere og hurtigere bliver det ikke.