Thermex ventilator - Køb til dit badeværelse hos VVSPlus

THERMEX

 
Thermex designer og udvikler ventilationsløsninger og har i over 60 år leveret løsninger til både private og erhvervslivet. Med Thermex er du sikret god og sund ventilation.
Thermex ventilator - Køb til dit badeværelse hos VVSPlus

THERMEX VENTILERER DIN BOLIG

Thermex er i dag en af Danmarks førende producenter af ventilationssystemer til hele boligen. Den lille, men næsten usynlige Thermex ventilator på badeværelset gør et kæmpe stykke arbejde for at holde din bolig fri for fugt.

Thermex blev grundlagt af Thorkild Vagn Strøh Christensen, som lancerede de første ventilatorer tilbage i 1958. Siden da er det gået stærkt, og Thermex er i dag anerkendt for solid kvalitet og lang holdbarhed. Gennem årene er designet og funktionaliteten løbende udviklet til i dag at fremstå i et enkelt og tidløst design med støjsvag drift og timer funktion.

LÆS MERE HER UNDER OM THERMEX VENTILATORER:

Thermex ventilator udlufter dit badeværelse - VVSPlus
Thermex ventilator - Køb til dit badeværelse hos VVSPlus
Thermex - Køb til dit badeværelse hos VVSPlus

VÆLG THERMEX TIL DIN VENTILATION

Thermex er et rigtig fornuftigt valg, når du skal vælge ventilation til din bolig. Med Thermex får du ventilatorer med flere gode egenskaber, som gør, at du aldrig behøver at bekymre dig om fugt i boligen.

THERMEX' TIMER STYRING GIVER STØRST UDBYTTE

Thermex ventilatorer kan timer styres, hvilket betyder, at du kan tilpasse ventilatorens drift til lige præcis din husstand behov og døgnrytme. Ofte er der stor aktivitet på boligens badeværelse(r) i morgentimerne, hvor det kan være aktuelt med fuld drift på ventilatoren. Omvendt er det ikke så vigtigt i dagtimerne, hvor huset ofte står tomt, når familien er i skole og på arbejde.

FUGTSTYRING MED THERMEX GIVER OPTIMAL KOMFORT

I stedet for selv at tænde for Thermex ventilatoren eller benytte timer funktionen, kan det også være aktuelt med fugtstyret drift. Det betyder, at uanset hvilke tidspunkter på døgnet, der er brug for ventilation på badeværelset, vil ventilatoren gå i gang, når den registrerer fugt.

UNDERVURDER IKKE UDLUFTNING AF DIN BOLIG

Alle kender til vigtigheden af udluftning i boligen. Har du ikke en ventilator på badeværelset, er det en god investering at anskaffe dig en. Uden udluftning ophober der sig usunde partikler i hjemmet, som stammer fra både fugt og damp, men også vores udånding, sod fra stearinlys og støv har dårlig indvirkning på indeklimaet. Samtidig isolerer vi også vores boliger som aldrig før, hvorfor det er endnu vigtigere med tilstrækkelig ventilation.
 

SLIP AF MED SKIMMEL OG RADON MED DEN RETTE VENTILATION

Ventilation er især også vigtig, hvis der er tendens til skimmelvækst i din bolig. Bliver vi udsat for skimmelsvamp gentagne gange, kan det til sidst udvikle sig til langvarige luftvejsproblemer og voldsom hovedpine. Bor du i hus i et radon udsat område, har ventilation og god udluftning endnu større betydning, så radongasserne kan komme ud af huset. Se HER, om du bor i et udsat radon område. 
 
Ikke overraskende er der særlige rum i huset, hvor ventilationen er vigtigst. Disse rum er naturligvis badeværelset, men også i køkken og evt. bryggers kan det være godt at have installeret ventilation.
 

KØB DIN NYE THERMEX VENTILATOR HOS VVSPLUS

- og du får selvfølgelig montering med i prisen. Du vælger blot, hvilken type ventilator, du ønsker og booker tid for montering i vores kalender. Hvis der ikke tidligere har været installeret en ventilator, bedes du benytte dig af vores tilbudsmodul og sende et par billeder af, hvor ventilatoren skal monteres. Så får du et komplet tilbud retur indenfor 24 timer på hverdage.