Siku ventilator - Få styr på fugten på badeværelset - Køb hos VVSPlus

SIKU

 
Vigtigheden af god udluftning og ventilation i boligen må ikke undervurderes. Siku giver dig sikkerhed for et godt indeklima.
Siku ventilator - Køb hos VVSPlus og få montering med

FÅ STYR PÅ VENTILATIONEN MED SIKU

God udluftning af boligen har aldrig været vigtigere. Med Siku har du en ventilator, som vil skabe de bedste betingelser for et godt indeklima. Du får alle fordelene ved at have mekanisk ventilation, og så er Siku ventilatoren tilmed nem at vedligholde og meget støjsvag i drift.

Siku er en innovativ udsugningsventilator, som er udformet i et attraktivt design med ny komfortstandard og særlig velegnet til husets mest travle rum; badeværelset, køkkenet og bryggerset. Siku ventilatoren formår at arbejde med maksimal luftstrøm samtidig med, at den er støjsvag. Med sin store ydeevne formår Siku ventilatoren at skabe et ideelt mikroklima med god udluftning og ventilering af rummene.

LÆS MERE OM SIKU VENTILATORER HER UNDER:

Siku ventilator - Få udluftning på badeværelset med VVSPlus
Siku ventilator - Køb den hos VVSPlus
Siku ventilator til dit badeværelse - VVSPlus

FORDELE VED EN SIKU VENTILATOR

Med en Siku ventilator får du flere fordele. Mange skal findes i ventilatorens design, udformning og anvendte materialer:
 
  • Ventilatorens kabinet og ventilatorpropel er produceret i holdbar UV bestandig plast i høj kvalitet.
  • Ventilatorens særlige design og ventilatorpropellens aerodynamiske profil garanterer en stærk luftmængde med svag støj.
  • Ventilatoren er designet til både loft- og vægmontering.
  • Ventilatoren er udformet med en kort tilslutningsstuds til montering i en udluftningskanal eller tilslutning til udblæsningsrør med en diameter på 100, 125, eller 150 mm.
  • Ventilatoren er udstyret med en speciel konciperet kontraventil, som forhindrer tilbagestrømning og varmetab i standby-mode.
  • Ventilatorens udsugningsstuds er udstyret med specielle luftstrømningselementer, der reducerer lufthvirvler, forhøjer lufttrykket og formindsker støjniveauet fra motoren.
  • Den høje sikkerhedstype gør ventilatoren særlig velegnet til udluftning i badeværelser.
  • Alle elektriske komponenter er beskyttede gennem isolering.
  • Model SIKU 150 Quiet er yderligere udstyret med en ekstra vibrationsdæmpende pakning langs med ventilatorkonturen.

SIKU VENTILATORENS KRAFTFULDE MOTOR

Motoren i en Siku ventilator er en af de helt store fordele. Motoren er yderst effektivt med et meget lavt energiforbrug på 7,5 W. Samtidig er lejerne vedligeholdelsesfrie og er forberedt med smøremiddel, så de holder til 40.000 timers løbetid. Selve motoren ligger på specielle antivibrationsdæmpere, der sørger for lav vibration og svag støj. Samtidig er der ingen grund til bekymring for overophedning, da motoren naturligvis er beskyttet mod dette.

VENTILATION ER AFGØRENDE FOR EN BYGNING

I dag isolerer vi vores bygninger og huse som aldrig før. Det betyder, at der skal endnu mere til for at opnå en tilstrækkelig mængde ventilering af den indvendige luft. Ventilationen sker ikke bare af sig selv som følge af fx utætte vinduer og døre. I dag skal vi selv skabe ventilationen i boligen og gerne med en kombination af gode udluftningsrutiner og mekanisk ventilation.

HUSK AT VEDLIGEHOLDE DIN VENTILATOR

Ligesom mange andre mekaniske enheder i boligen, er det også vigtigt at vedligeholde en ventilator. På mange ventilatorer kan frontdækslet tages af, hvormed rengøringen bliver en hel del nemmere. Frontdækslet vaskes dernæst nænsomt i lunkent sæbevand, så støv og fedt løsner sig og kan skylles af. Kan du ikke tage frontdækslet af - eller måske vil du helst undgå det - kan du tage en blød børste og få støvet af dækslet på denne måde. Uanset metode er det vigtigt, at der er fri passage for den luft, som måtte passere gennem ventilatoren.
 

VVSPLUS HJÆLPER DIG TIL VALGET AF VENTILATOR

Vi hjælper dig meget gerne med valget af den rette ventilator. Har du allerede en ventilator, men ønsker at udskifte den, vælger du blot ventilatoren i vores SHOP og booker dernæst en montør. Har du ikke nogen eksisterende ventilator, må du meget gerne bestille et tilbud hos os i stedet for. I denne proces bliver du bedt om at vedhæfte et par billeder, så vi har bedre mulighed for at bedømme opgaven og give dig den rigtige pris. Har du spørgsmål til processen, er vi klar på telefonen på 70122021.