INSTALLATION AF VASKEMASKINE


Vil du gerne i gang med at bruge din nye vaskemaskine med det samme, er det en god ide at bestille en af vores håndværkere til installation af vaskemaskine. Hos VVSPlus er vi klar til at hjælpe dig, når du har brug for det.

 

INSTALLATION AF VASKEMASKINE KR. 2.195,-

  • Udskiftning og demontering af evt. eksisterende vaskemaskine
  • Montering af ny vaskemaskine 
  • Montering af stophane med kontraventil
  • Tilpasning af afløb ved vandlåsen
  • Vi medtager IKKE den gamle vaskemaskine 

FORBEHOLD

Vaskemaskinen tilsluttes til den eksisterende lovlige installation. Der skal kunne lukkes for vandet i boligen. Der skal være eksisterende strøm ved vaskemaskinen. El-installationen skal være lovlig og funktionsdygtig.
 
Bestil installation af vaskemaskine ved at udfylde formularen her under:

ØNSKER DU TILSLUTNING AF VASKEMASKINE? 

Det forstår vi godt. For en vaskemaskine er ganske simpelt uundværlig i ethvert hjem. Vaskerierne er efterhånden udfaset i mange byer, og vaskemaskinen er blevet en del af vores “hårde hvidevare pakke” i hjemmet. Tidligere krævede tøjvask meget mere planlægning med en tur på vaskeriet eller booking af vasketid i ejendommens fælles vaskeri. Også derfor får flere og flere egen vaskemaskine i boligen – og det kræver faktisk bare den fysiske plads til maskinen og adgang til afløb og vandtilførsel.
 
Når du anskaffer dig en ny vaskemaskine, eller måske skal have udskiftet den gamle, så er det fristende at installere den selv for at spare penge. Er du en ferm håndværker med stor gør-det-selv erfaring, kan det sagtens lade sig gøre, og der findes mange vejledninger online, som du kan forsøge dig med.
 
Men er du i det mindste i tvivl om, hvordan du skal udføre en tilslutning af vaskemaskine, bør du få hjælp fra en VVS’er. Dette gælder specielt i de tilfælde, hvor der ikke tidligere har været installeret vaskemaskine. Her skal rørinstallationerne nemlig klargøres til den nye maskine, ligesom også dine elinstallationer skal klargøres, så du undgår at få stød eller andre elektriske forstyrrelser, når vaskemaskinen er i gang.
 
Du skal også være opmærksom på garantiordningen. Hos mange producenter frafalder garantien, hvis en fejl skyldes en forkert tilslutning, som ikke er udført af en fagperson. Så du bør overveje, om de sparede penge er det værd kontra de omkostninger, en fejltilslutning kan medføre.
 

VI HJÆLPER DIG GERNE MED TILSLUTNING AF VASKEMASKINE 

Hos VVSPlus hjælper vi dig meget gerne med at udføre installation af vaskemaskine. For bare 2.195 kr. installerer vi din nye vaskemaskine, så du kan komme i gang med dagens gøremål og vasketøj. Du udfylder blot informationerne i formularen her over, og booker den tid, som passer dig bedst. Så kommer vi til aftalt tid og udføre opgaven for dig. Så skal du ikke bekymre dig om faren for VANDSKADE eller andre fejl på maskinen, som skyldes forkert tilslutning. Vi har udført 1000-vis af denne type opgaver, så du kan trygt overlade det til os.
 
Har du spørgsmål, er du velkommen til at give os et kald på 70122021 eller skrive til os via chatten nederst i højre hjørne her på siden. Vi er altid klar til at hjælpe dig med din opgave. 
SHOP VARER INKL. MONTERING