Kartell by Laufen badeværelseslamper - VVSPlus

KARTELL BY LAUFEN

 
Kartell by Laufen skaber lys i din bolig og har udviklet en designserie af lamper specielt til badeværelset. Med Kartell by Laufen får du mulighed for at tilføre din badeværelsesbelysning et lækkert touch.
Kartell by Laufen badeværelseslamper - VVSPlus

SKAB LYS MED KARTELL BY LAUFEN

Laufen har altid været indbegrebet af design, kvalitet og udsøgt håndværk til boligen. Til at komplementere Laufens badeværelseskoncepter har virksomheden udviklet en lampeserie, som går godt i spænd med deres eksisterende udvalg til badeværelset.
 
Ved designet af lamperne er der igen tænkt over det lette og lækre udtryk i både form, farver og materialer. Det er tydeligt at se, hvordan Laufens præcision og mangeårige designerfaring træder frem i lampeserien.
 

LÆS MERE OM LAMPESERIEN FRA KARTELL BY LAUFEN HER UNDER:

Kartell by Laufen transparent badeværelseslampe - VVSPlus
Kartell by Laufen badeværelseslamper sølv - VVSPlus
Kartell by Laufen kobber badeværelseslampe - VVSPlus

KARTELL BY LAUFEN ER ET FORNUFTIGT DESIGNMIX

Samarbejdet mellem Kartell og Laufen er blevet til et mix af højaktuelt design fra Kartell kombineret med Laufens gode kvalitet. Kartell er indbegrebet af det kreative, farverige, ikoniske design med et italiensk touch. Kartell har mere end 60 år bag sig med moderne design og indretningsarkitektur i verdensklasse.

Laufen er den gode, pålidelige, schweiziske kvalitet, som i mere end 125 år har arbejdet på at skabe innovative designserier og keramiske produkter til badeværelset. Når man sætter disse to designikoner sammen i et samarbejde, bliver resultatet intet mindre end enestående. Der er tale om et innovationsprojekt, som har været tre år undervejs, og som nu endelig kan tage en velfortjent plads på det moderne badeværelse.

Du kan gå på yderligere opdagelse i det spændende Kartell by Laufen univers lige HER.

SIMPELT OG NUTIDIGT DESIGN MED ET STREJF AF ELEGANCE

Med lampeserien fra Kartell by Laufen komplementeres de keramiske elementer i et badeværelse. Lampernes udformning er simpelt og nutidig, og materialerne består af lette transparente plastelementer, som nærmest får lamperne til at svæve elegant i rummet. Der skabes et frirum og en stemning, som giver en lyst til bare at nyde roen og rummeligheden på badeværelset med et strejf af elegance.

Udover lampeserien har Kartell by Laufen samarbejdet også resulteret i en flot serie af håndvaske i Saphir keramik, hvor det lette og feminine design går igen. Se dem HER I SHOPPEN, hvor du som altid kan købe dem inklusiv montering.

LAUFEN SAMARBEJDER MED ANERKENDTE DESIGNERE

Men det er ikke første gang, Laufen indgår i et spændende samarbejde med anerkendte designere. I mange år har Laufen videreudviklet deres produktserier sammen med de bedste arkitekter og designere. I alle samarbejder har det været med formålet at skabe elegante materialer som på samme tid indgår i boligens indretning på en intelligent og praktisk facon. Æstetik, brugervenlighed og miljøhensyn har været gennemgående for alle serierne og forstærkes yderligere af et nøje gennemtænkt materialevalg.


FIND DIN NYE BADEVÆRELSESLAMPE FRA LAUFEN

Lamperne fra Kartell by Laufen fås i farverne transparent, sølv, guld og kobber. Du kan altså finde lige præcis den farve, som passer ind i dit badeværelse.

Ønsker du en ny lampe fra denne lækre designserie, kan du finde din yndlingslampe i vores SHOP. Når du bestiller den, booker du samtidig en tid for montering direkte i vores kalender. Så sender vi en af vores dygtige elektrikere ud til dig, som vil montere lampen lige der, hvor du ønsker det.
 
Har du brug for anden hjælp fra VVSPlus, kunne det være relevant med et samlet tilbud. Så udfylder du blot vores tilbudsformular og vedhæfter et par billeder samt en beskrivelse af opgaven. Vores dygtige beregnere sidder klar til at behandle din forespørgsel, og du har et tilbud retur indenfor 24 timer på hverdage. Har du spørgsmål, er vi altid klar på tlf. 70 12 20 21.