Oras håndvaskarmatur - Køb med montering hos VVSPlus

ORAS
 

Oras har siden 1945 udviklet og produceret vandhaner og brusesystemer til badeværelset. Alle dage er produktionen udført med en ære og respekt for faget.
Oras Inspera berøringsfri armatur - Køb hos VVSPlus med montering

VÆLG ORAS TIL DIT BADEVÆRELSE

Når du investerer i et produkt fra Oras til dit badeværelse, er du garanteret et kvalitetsprodukt. Produkterne er lavet i Europa, hvor også alle materialer hentes fra. Oras er en familieejet virksomhed og har været det siden starten i 1945, så det er en virksomhed med historie i bagagen.

Fra Oras er vi særligt glade for udvalget af armaturer til badeværelset. Oras er nemlig eksperter indenfor berøringsfrie armaturer, og de fås i rigtig flotte designs. Du kan også finde flotte og stilfulde brusesystemer, som vil tilføje den ekstra luksus til dit badeværelse.

LÆS OM HELE UDVALGET FRA ORAS TIL DIT BADEVÆRELSE HER UNDER:

Oras håndvaskarmaturer - Se stort udvalg hos VVSPlus
Oras Inspera berøringsfri armatur - Køb hos VVSPlus med montering
Oras brusesæt - Se det store udvalg hos VVSPlus
Oras brusearmatur - Køb med montering hos VVSPlus

ORAS - NORDENS STØRSTE LEVERANDØR AF VANDHANER

I vores Oras sortiment finder du produkter til dit badeværelse. Hos VVSPlus har vi i samarbejde med Oras nøje udvalgt et sortiment, som er målrettet vores kunder og de behov, der er hos privatforbrugerne idag.
 

BERØRINGSFRIE VANDHANER FRA ORAS

Vi har bl.a. et stort udvalg af berøringsfrie vandhaner, da dette er en meget efterspurgt vare. Her mener vi netop, at Oras er en af de førende leverandører. 
 
Med en berøringsfri vandhane kan du forbedre hygiejnen med op til 92 % med den korrekte håndvask. Samtidig kan du spare en hel del på dit vandforbrug, da man under håndvask og tandbørstning undgår, at vandet løber unødvendigt. Så en investering i et berøringsfrit armatur giver dig både en øget hygiejne men også en besparelse på vandforbruget.
 

FÅ TRYGHED OG GARANTI MED ORAS

Hos VVSPlus er vi meget stolte over vores samarbejde med Oras. Dette er der mange grunde til. En af dem - og også den vigtigste - er den garanti, som Oras stiller med deres produkter. Oras giver dig nemlig to års fuld garanti samt yderligere fem års garanti på reservedele.
 
Dette er en god tryghed og sikkerhed for dig som forbruger. Derfor kan du trygt investere i et armatur, et brusesystem eller et helt andet produkt fra Oras.
 
Alle produkterne bliver tilmed testet på deres egne laboratorier, inden de sendes ud til forhandlerne. Men skulle der opstå problemer med et Oras produkt, kan du altid anvende den omtalte garanti. Du har altid mulighed for at kontakte VVSPlus' kundeservice på telefon nr. 70 12 20 21, hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål til ovenstående.
 
Er du allerede den heldige ejer af et armatur eller andet fra Oras? Så kan du finde en guide til rengøring af dine produkter HER. Her ser du præcis, hvilken rengøring og vedligeholdelse, dit produkt kræver.
 

KØB DINE ORAS VARER MED MONTERING HOS VVSPLUS

Hos VVSPlus kan du finde et stort udvalg af produkter fra Oras. Det smarte ved at købe dine varer hos VVSPlus er, at du altid kan købe varen inkl. montering. Dvs. at du får en håndværker med i prisen, når du handler hos os. Du vælger tilmed selv tidspunktet i vores online kalender for, hvornår du ønsker at få monteret dine varer. Det er hurtigt, nemt og trygt.
 
Hos VVSPlus finder du håndvaskarmaturer, brusebatterier og berøringsfrie vandhaner til dit badeværelse fra Oras. Gå selv på opdagelse i deres smukke produktunivers.
 
Ring til VVSPlus kundeservice på tlf. 70 12 20 21 eller send os en mail på hej@vvsplus.dk, hvis du har spørgsmål. Du kan også booke en håndværker på timebasis eller få et GRATIS TILBUD på en opgave indenfor 24 timer på alle hverdage.