Unidrain badeværelsestilbehør - Køb hos VVSPlus

UNIDRAIN
 

Unidrain er kendetegnet ved stilrene løsninger og ekstra luksus på badeværelset. Et produkt fra Unidrain er indbegrebet af den gode kvalitet, som aldrig går på kompromis.
Unidrain badeværelsestilbehør - Køb hos VVSPlus

UNIDRAIN ER STILSIKKERT DESIGN

Unidrain blev i 2003 stiftet af arkitekt Claus Dyre, som præsenterede et gulvafløb, som kunne placeres op mod væggen. Det banebrydende design blev starten på Unidrain, som i dag er vokset sig større med mange flere designs og produkter til dit badeværelse. Du finder derfor mange muligheder for gulvafløbsløsninger og et væld af lækre tilbehørsløsninger fra Unidrain.
 
Unidrain er kendetegnet ved stilrene løsninger og giver dig den ekstra luksus på badeværelset. Et produkt fra Unidrain er indbegrebet af god og kompromisløs kvalitet.
 
Du vil altid kunne kende et Unidrain produkt på kvaliteten og den ekstra finish, som går igen på alle deres produkter. En lang række af deres produkter findes i flere lækre farver, som det ses her under.
 

LÆS MERE OM UNIDRAIN BADEVÆRELSESPRODUKTER HER UNDER:

Unidrain sæbehylde - VVSPlus
Unidrain badeværelseshylde - Køb hos VVSPlus
Unidrain bruseskraber - Køb hos VVSPlus
Unidrain håndklædekroge - Køb hos VVSPlus
Håndklædestænger
Unidrain toiletbørste - Køb hos VVSPlus
Unidrain toiletrulleholder - Køb hos VVSPlus

UNIKKE AFLØBSLØSNINGER OG BADEVÆRELSESPRODUKTER FRA UNIDRAIN

Unidrain kan efter mere end 15 år på markedet tilbyde en palette af gulvafløb og lækre badeværelsesprodukter. Fælles for dem alle er, at de kendes på kvaliteten og det stilrene look. Udforsk fx afløbsserierne fra Unidrain:

  • ClassicLine-serie - hvis du ønsker det klassiske ristdesign, her kan du vælge mellem flere flotte og enkle løsninger
  • HighLine-serie - ønsker du et mere eksklusivt og minimalistisk udtryk, finder du i HighLine serien løsninger i et stålpanel eller i en fliseløsning

ClassicLine og HighLine serierne findes begge i hjørneafløb, som er perfekte til de lidt mindre badeværelser, hvor du stadig ønsker at have det eksklusive look og den gode kvalitet. Du behøver altså ikke at gå på kompromis, selvom du har den mindre plads på dit badeværelse.

SKAB DIT EGET LOOK MED ET STILRENT DESIGN

Det er ikke blot afløb og de lækre tilbehørsprodukter, du kan få fra Unidrain. Virksomheden har også udviklet glasvæg systemet til brusenichen, hvor funktionalitet er i højsædet. Selve opbygningen af brusenichen giver en ekstra sikkerhed mod vandskader, og som med alle Unidrains produkter, vil du se et stilrent og unikt design.
 

FULDEND LOOKET MED UNIDRAIN REFRAME

Unidrain giver dig mulighed for at fuldende det eksklusive look på badeværelset med deres nye tilbehørsserie Reframe. Serien består af sæbehylde med magnetisk bruseskraber, hjørnehylde, toiletbørste (stående og væghængt), toiletrulleholder, håndklædekrog- og stang.


Alle elementerne i Reframe serien er skabt med innovative funktioner, som skal gøre oplevelsen på badeværelse bedre. Tilmed er designet unik og enkelt, og kan derfor let matches med resten af indretningen på dit badeværelse.

Du kan se hele Reframe serien HER.

FÅ ET TILBUD PÅ UNIDRAIN TIL DIT BADEVÆRELSE

Drømmer du om at få Unidrain på dit badeværelse? Så kan du hos VVSPlus på et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer på hverdage.

Det eneste du skal, gøre er at:

  • Sende os en kort beskrivelse af opgaven sammen med et par billeder af dit nuværende afløb.
  • Indenfor 24 timer på hverdage vil du modtage et tilbud på din opgave.
  • Ønsker du at acceptere tilbuddet, kan du med det samme booke en af vores montører online direkte i vores kalender

Du kan altid ringe på 70 12 20 21, hvis du har spørgsmål til Unidrains produktserier.