Axor - VVSPlus leverer og monterer

AXOR
 

AXOR fra Hansgrohe er til den kræsne forbruger, som ønsker ekstravagante armaturer og bruseløsninger til det luksuriøse badeværelse. Der er kælet for detaljerne, som er udført til perfektion.
Axor håndvaskarmatur - VVSPlus leverer og monterer

AXOR VANDHANER OG BRUSERE

Særlige, avantgarde produkter og kollektioner skabes på højeste, æstetiske og tekniske niveau hos AXOR. Nogle af dem ses i dag som klassikere indenfor badeværelsesdesign. Fælles for dem alle er, at de følger tanken om "Form follows Perfection" - produktudviklingen er først færdig, når der ikke er mere at tilføje eller fjerne.

Gennem mere end 25 år har Axor været toneangivende indenfor design. Produkterne er blevet udviklet i samarbejde med nogle af verdens største designere, bl.a. Philippe Starck, Antonio Citterio, Jean-Marie Massaud og Patricia Urquiola. AXOR er et mærke i Hansgrohe Group.

LÆS MERE OM UDVALGET FRA AXOR TIL DIT BADEVÆRELSE HER UNDER:

Axor håndvaskarmatur - Køb med montering hos VVSPlus
Axor brusearmatur - Køb med montering hos VVSPlus
Axor Starck - Se vores udvalg hos VVSPlus

IINSPIRATION TIL DIT BADEVÆRELSE FRA AXOR

AXOR fra Hansgrohe er en utrolig smuk produktserie, som altid vil tilføre dit badeværelse et nyt look. Der skal ganske få ændringer til, fx udskiftning af armatur eller en ny bruser, før dit badeværelse får en ny stil. Få mere inspiration til indretning af dit badeværelse med produkter fra AXOR i vores SHOP, hvor du kan se alle de smukke designs, du kan indrette dit badeværelse med. Med de unikke produkter har du mulighed for at bringe din helt egen personlige stil frem.
 

AXOR - 25 ÅR MED UNIKT DESIGN

AXOR har 25 år på bagen og har gennem årene gjort det muligt for kunden at realisere sig selv og egne boligdrømme. Dette er tydeliggjort i deres overvældende store sortiment af omkring 2.000 produkter. De mange unikke produkter kommer fra forskellige AXOR kollektioner og programmer. Alle deres kollektioner er kendetegnet ved hver deres filosofi, oprindelse og stil. Fælles for dem alle er, at de er inspireret af den pågældende designers personlighed. Kollektionerne findes i hver deres stile, som dækker over alt fra klassiske til avantgarde designs.

AXOR kan som brand være stolte af deres gennem tiden mange internationale designpriser. Med unikke designs hos AXOR har man mulighed for at udtrykke sin egen personlighed gennem indretningen.

KØB AXOR NEMT OG BEKVEMT MED MONTERING

Hos VVSPlus kan du vælge mellem mere end 1000 varer, heriblandt AXOR. Du finder varerne til gode priser og kan nemt købe montering med her på vores hjemmeside. Vi har gjort det ekstra nemt for dig at bestille din nye AXOR vandhane, armatur eller bruser.
 
Du vælger blot din vare og booker dernæst en tid i vores kalender for, hvornår du gerne vil have, at vi monterer dit produkt. Ingen overraskelser eller ukendte priser. Det hele sker på én gang - du betaler blot en samlet pris for din AXOR vare inklusiv montering.
 

FÅ INSPIRATION TIL LÆKKER BOLIGINDRETNING

Ønsker du yderligere inspiration til indretningen, kan du nemt finde det på vores INSPIRATIONSSIDE. Udover indretning kan du her også læse om emner indenfor gør-det-selv. Hos VVSPlus vil vi selvfølgelig meget gerne hjælpe dig. Men det giver os også værdi, hvis vi kan inspirere dig til at gøre-det-selv. Og som vi siger - så kan du jo bruge pengene på en biograftur i stedet for.