Børma håndvaskarmatur - VVSPlus leverer og monterer

BØRMA
 

Børma er leverandør af produkter af højeste kvalitet til dit badeværelse og som altid udført i et smukt og tidssvarende design.
Børma badekararmatur - VVSPlus leverer og monterer

VÆLG BØRMA NÅR KVALITET ER VIGTIG

BØRMA har været at finde i mange hjem danske hjem i flere årtier. Her er det armaturer og brusere, som er Børmas varemærke. Med fokus på dansk designtradition og med den internationale koncern Ideal Standard i ryggen, er Børma leverandør af produkter af højeste kvalitet i et smukt og tidssvarende design.

Kendetegnet ved BØRMA er, at alt er produceret af kvalitetskomponenter, som altid sikrer høj komfort, funktion og en driftssikkerhed langt ud i fremtiden. Armaturer fra BØRMA er gennemtænkt ned i de mindste detaljer helt fra skitseniveau, produktion og montering. Helt frem til, armaturerne bliver brugt igen og igen og igen.

Produkter fra BØRMA giver dig den bedst tænkelige kvalitet og et altid flot design i alle priskategorier. Et fælles træk for alle BØRMAs produkter er, at der er sat strenge krav til kvalitet til glæde for forbrugerne, som altid er sikret kvalitetsprodukter, når valget falder på Børma.

LÆS MERE OM OMVALGET FRA BØRMA OG IDEAL STANDARD HER UNDER:

Børma håndvaskarmatur - VVSPlus leverer og monterer
Børma berøringsfri armatur - VVSPlus leverer og monterer
Børma brusesæt - VVSPlus leverer og monterer
Børma brusearmatur - VVSPlus leverer og monterer
Børma håndvaske- VVSPlus leverer og monterer
Børma badeværelsestilbehør - Køb det hos VVSPlus

BØRMA - EN STÆRK LEVERANDØR TIL BADEVÆRELSET

Hos VVSPlus har vi udvalgt de bedste leverandører for at kunne tilbyde vores kunder det bedste til boligen. Dette gælder især, når vi fx taler om armaturer og håndvaske til dit badeværelse. Her har vi nøje udvalgt de bedste produkter, og derfor kan du finde et godt udvalg fra BØRMA hos VVSPlus.
 
Vi har bl.a. valgt BØRMAs ”A1 Geometry” serie. Denne serie er kendetegnet ved et enkelt og stilrent look, dog med et lille touch af kant. Du kan derfor roligt tilføje BØRMAs A1 serie til dit badeværelse, og det passer med garanti godt ind sammen med resten af din moderne indretning.
 

FIND ET STORT UDVALG FRA BØRMA OG IDEAL STANDARD

Fra Ideal Standard sortimentet leverer BØRMA ligeledes armaturer, brusersæt, sanitetsporcelæn og møbelsæt, som passer til danskernes stil med sans for tidløshed og funktionalitet. Vil du have et tilbud på et eller flere af ovenstående produkter? Så FÅ ET GRATIS TILBUD, og du får svar indenfor 24 timer på alle hverdage.

GÅ ALL-IN MED TILBEHØR FRA BØRMA

Hvis du vil sætte alle sejl til ved indretningen af dit badeværelse, kan du fuldende looket med ”A10 Geometry” serien fra BØRMA. Her finder du bl.a. produkter som håndklædekroge, toiletrulleholder samt toiletbørste, som alt sammen matcher. Så når du ønsker den bedste kvalitet og et stilsikkert look, er BØRMA et godt valg på dit badeværelse.
 
Du finder hele tilbehørsserien hos VVSPlus lige HER.


LAD BØRMA OG IDEAL STANDARD FLYTTE IND PÅ DIT BADEVÆRELSE

Kan du også se de mange muligheder i BØRMAs design og muligheden for at skabe den røde tråd fra toilet til håndklædekroge? Så har VVSPlus netop givet dig muligheden for at tilføje lige det produkt fra BØRMA, som du ønsker. Om du ønsker at tilføje et enkelt armatur, en vask eller du ønsker at gå hele vejen med et komplet sortiment fra BØRMA. Så er mulighederne mange hos VVSPlus.
 
BØRMA har et bredt udvalg af produkter til dit badeværelse. Er du faldet over et specifikt produkt, som du ikke finder hos VVSPlus? Så giv os et kald, vi kan sagtens hjælpe dig.
 
Ring til VVSPlus på 70 12 20 21, hvis vi skal tage snakken om mulighederne til dit badeværelse. Du kan også gå direkte til FÅ ET TILBUD, hvis du har et større projekt, som du ønsker en pris på. Vi sidder klar ved telefonerne for at hjælpe dig.