BWT giver dig kalkfrit vand - VVSPlus leverer og monterer

BWT
 

BWTs vision er at blive nr. 1 på markedet indenfor vandteknologi og kalkfrit vand og udvikling af produkter og processer, som er gode for både miljøet og pengepungen. 
BWT giver dig kalkfrit vand - VVSPlus leverer og monterer

FÅ KALKFRIT VAND MED BWT

BWT vil være verdens førende indenfor vandteknologi og har siden opstarten brugt oceaner af tid på at forske i processer og værktøjer til at optimere vandet. Det er lige fra det almindelige brugsvand til drikkevandet. Alt sammen for at skabe de bedste betingelser for en optimal vandoplevelse.

Rigtig mange har nu set fordelen ved at have et kalkfrit hjem, og forskellen er til at se med det blotte øje. Udover en hel del tid sparet på mindre rengøring, har både tøj, hud og hår det bedre, når det bades og vaskes i kalkfrit vand.

Med BWTs evige produktudvikling er det nu muligt at få lige præcis den løsning, som passer til dig og dit hjem.

BLIV KLOGERE PÅ HVILKEN BWT LØSNING, DU SKAL VÆLGE HER UNDER:

BWT Perla blødgøringsanlæg - VVSPlus
BWT AQA blødgøringsanlæg - Køb hos VVSPlus
Montering af BWT blødgøringsanlæg - Få det hos VVSPlus

BWT ER VANDKEMI SIDEN 1923

BWTs historie går faktisk helt tilbage til 1923, hvor virksomheden begyndte som en lille kemifabrik i Tyskland. Det nuværende BWT blev grundlagt i 1990. Siden da er det gået stærkt med virksomhedens udvikling og internationale anerkendelse nu med mere end 80 datterselskaber verden over.

BWT AQA - FLAGSKIBET

BWTs flagskib, BWT AQA, fås i to varianter. Hvilken en, du skal vælge, afhænger af din husstandssammensætning eller antal brugere af vandet. Fælles for dem begge to er, at de er skræddersyet til den travle familie, som ønsker en nemmere hverdag, hvor hårde hvidevarer, køkkenmaskiner, sanitet, tøj, osv. skånes for den hårde kalk, som vi normalt har i vores vand.
 

BWT AQA BASIC

AQA basic er til dig og din husstand, der:

  • Er op til 4 personer
  • Har en almindelig eller vandbesparende bruser
  • Sjældent bruger vand fra flere vandhaner eller brusere samtidig
  • Kun bruger ét badeværelse ad gangen
  • Kan undvære kalkfrit vand under regenerering (ca. 1 time pr. døgn)

BWT AQA LIFE

AQA Life er til dig og din husstand, der:
 
  • Er mere end 4 personer
  • Har et badekar eller spabad
  • Har flere badeværelser og bruger dem ofte samtidig
  • Ofte bruger vand fra flere vandhaner eller brusere på samme tid
  • Ønsker kalkgjort vand under regenerering

I et almindeligt enfamilieshus løber der typisk omkring 60 kilo kalk gennem rørene sammen med vandet. Tænk hvis man kunne spare sig selv og sit hus for denne belastning? Har du bygget nyt hus eller er flyttet ind i et nyere hus, er et BWT blødgøringsanlæg bestemt også værd at overveje. Det vil give din bolig bedre betingelser for en lang og kalkfri levetid.

BWT PERLA - TEKNOLOGI OG NYTÆNKNING

Med den seneste produktudvikling har BWT har taget det traditionelle blødgøringsanlæg og ajourført det med ny teknologi med bl.a. app styring og indbygget vandalarm. Med BWT Perla får du altså meget mere end blot et blødgøringsanlæg.

BWT Perla udnytter teknologien på bedste vis med sin intelligens. Anlægget tager udgangspunkt i husstandens faktiske forbrug for at udregne det nødvendige forbrug af salt. På den måde tilpasser anlægget sig lige præcis din bolig og udregner selv, hvordan der bedst leveres kalkfrit vand til dig. Også derfor vil anlægget automatisk regenerere om natten, hvor husstanden har det laveste vandforbrug.

En anden fordel ved BWT Perla er den indbyggede vandskadealarm. Alarmen registrerer dit vandforbrug og lukker automatisk for vandet, hvis der sker pludselige ændringer i forbruget. Det kan fx være som følge af en lækage på et vandrør et sted, som endnu ikke er opdaget. Dermed kan større skader og læk undgås, da alarmen lukker af for vandet.

Desuden er BWT Perla anlægget app styret og kan forbindes til wi-fi, hvor du dermed nemt får det fulde overblik over anlægget gennem BWT@Home appen.

LAD OS HJÆLPE DIG MED VALG AF BWT ANLÆG

Er du i tvivl om, hvilket BWT blødgøringsanlæg, du skal vælge, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi har et fast samarbejde med BWT og kan rådgive dig til lige præcis den løsning, som passer til dig og din husstandssammensætning.

Kontakt os på 70122021 eller hej@vvsplus.dk. Så tager vi hånd om opgaven og sørger for at rådgive dig til den rette beslutning.

Sig velkommen til et kalkfrit liv med BWT og VVSPlus.