Cavius røgalarm - VVSPlus leverer og monterer

CAVIUS
 

Med et moderne og banebrydende design har Cavius gjort op med de store, traditionelle røgalarmer og byder på en alarm, som er nem at integrere med boligens øvrige indretning.
Cavius røgalarm - VVSPlus leverer og monterer

FÅ TRYGHED MED CAVIUS RØGALARMER

Siden 2004 har Cavius været blandt frontløberne på markedet for røgalarmer til hjemmet og har med deres teknologi reddet tusindvis af liv og beskyttet mindst lige så mange hjem mod flammernes hærgen.

Kerneteknologien i Cavius' røgalarmer blev designet af et team med stor erfaring i at udvikle højkvalitets røgdetektorer. Defekte røgalarmer kan få fatale konsekvenser, derfor er det afgørende, at alarmerne er pålidelige og 100 % driftsstabile.

FIND CAVIUS RØGALARMER I SHOPPEN OG LÆS MERE HER UNDER:

Cavius beskytter dit hjem - VVSPlus
Cavius røgalarm - Køb hos VVSPlus
Cavius beskytter dit hjem - VVSPlus

LILLE STØRRELSE - MAKSIMAL YDEEVNE

Røgalarmens design tillader samling af alle komponenter til én lille enhed. Batteri, elektronik, kammer og ekkolod er nærmest bygget sammen for at gøre det overordnede design så lille som muligt. Cavius var den første på markedet med denne tankegang og revolutionerede røgalarmindustrien til nye og moderne standarder.

Cavius røgalarmen er endvidere udformet med et røgsensorkammer, som er mindre end gennemsnittet for traditionelle røgalarmer. Denne feature er yderligere med til at optimere alarmens design og look, så den passer bedre ind i nutidens moderne indretning. Med et gennemtænkt design og fokus på opretholdelse af optimal ydeevne har Cavius designet den perfekte røgalarm til det moderne hjem.

Ydeevnen i alarmens røgsensor er afhængig af en problemfri røgindgang i alle retninger omkring alarmen. Desuden er der lagt vægt på alarmens evne til at modstå falske alarmer, som kan opstå på grund af andre forureningskilder, insekter og fugtighed. Denne egenskab ses sjældent hos lignende røgalarmer og giver brugeren optimal tryghed. Samtidig gør det Cavius røgalarmerne perfekte til miljøer, hvor der er udsving i bl.a. fugtighed og temperatur.

RØGALARM MED INTELLIGENT SOFTWARE

Softwaren i Cavius' røgalarmer inkluderer en branddetekteringsalgoritme med funktioner svarende til dem, der findes i dyre analoge detektionssystemer. Dette inkluderer intelligent håndtering af forstyrrelser som forurening, falske signaler, temperaturudvsing, mv. Disse funktioner giver samlet set en overlegen ydeevne i forhold til de enkle alarmtærskler, der bruges som standard til andre røgalarmer. Med softwaren følger desuden også funktioner til selvtest og batteritest.

VIGTIGE PRODUKTIONSTESTS AF RØGALARMERNE

Som et vigtigt led i produktionen udsættes Cavius' røgalarmerne løbende for tests i en røgtunnel for at sikre den rigtige kalibrering. Hver eneste røgalarm kontrolleres i et anekoisk, dvs. ikke-reflekterende rum for test af alarmens lydniveau. Prøver fra hver produktionsuge sendes til et laboratorium, hvor udkommet yderligere kontrolleres.

KØB DIN NYE CAVIUS RØGALARM HOS VVSPLUS

Hos VVSPlus kan du købe din nye Cavius røgalarm inklusiv montering. Der er helt særlige forskrifter for den mest optimale placering af røgalarmer, og vores montører hjælper dig med det rigtige valg. Der er nemlig flere hensyn at tage, inden placeringen besluttes.

Når du har valgt, hvilken pakke med røgalarmer, du vil have monteret, vælger du dernæst det tidspunkt i vores kalender, som passer dig. Hos VVSPlus har du direkte adgang til vores kalender og kan selv booke et tidspunkt for monteringen, som passer ind i netop din hverdag. Har du spørgsmål, er vi klar ved telefonen på 70122021.