Duravit håndvaske - VVSPlus leverer og monterer

DURAVIT
 

Med det nutidige design, moderne stil og tyske rødder har Duravit alle år været indbegrebet af nytænkning, kvalitet og innovation til dit badeværelse.
Duravit badeværelsesmøbler - VVSPlus leverer og monterer

KVALITET OG DESIGN FRA DURAVIT

Hos VVSPlus er vi stolte af at kunne præsentere vores kunder for Duravit. Med det nutidige design, moderne stil og tyske rødder har Duravit alle år været indbegrebet af nytænkning, kvalitet og innovation.
 
Kendetegnende for Duravits produktserier er renhed og enkelthed. Det gælder alle deres produkter, hvor der ligeledes er tænkt elementer som holdbarhed og hygiejne ind i designet. Samtidig er der lagt vægt på det tidløse look, men med et twist af innovation. Meget karakteristisk er de rene linjer, som går igen i looket, uanset om der er tale om toilet, armatur eller badeværelsesmøbler fra Duravit.
 
Alle serier af Duravit badeværelsesmøbler fremstilles af naturlige, regenererende stoffer, som keramik (ler), kaolin, feldspat og kvarts og er underlagt strenge kvalitetskrav, som sikrer holdbare og funktionelle produkter mange år frem.
 

LÆS MERE OM DURAVIT BADEVÆRELSESPRODUKTER HER UNDER:

Duravit gulvstående toilet - VVSPlus leverer og monterer
Duravit væghængt toilet - VVSPlus leverer og monterer
Duravit håndvaskarmatur - VVSPlus leverer og monterer
Duravit håndvask - VVSPlus leverer og monterer
Duravit badeværelsesmøbel - VVSPlus leverer og monterer
Duravit badeværelsesspejl - VVSPlus leverer og monterer
Duravit badeværelsestilbehør - VVSPlus leverer og monterer
Duravit Me by Starck - VVSPlus leverer og monterer
Duravit - Køb hos VVSPlus

DE LEGENDARISKE STARCK SERIER FRA DURAVIT

Duravit er internationalt anerkendt for serierne af badeværelsesmøbler skabt af designeren Phillipe Starck. Kendetegnet ved Starck designet er ofte kontrasten mellem det lyse og det mørke. I Starck serien fra Duravit er materialernes kontraster også noget af det, den unikke serie tør lege med.
 
Den første badeværelsesserie fra Starck, "Starck 1", blev skabt tilbage i 1994. Siden da har Duravit arbejdet på at udvikle serien til det meget elegante og tidløse look, som kendetegner serien i dag. Særligt kendte er L-CUBE serien og Me by Starck. Få inspiration til indretning med badeværelsesmøbler fra Duravit HER.
 

MIX & MATCH MED DURAVIT

Som forbruger har du uendelige muligheder med produktserierne fra Duravit. Serierne kan mixes og matches på kryds og tværs med rig mulighed for at eksperimentere med sammensætning af flere typer materialer, farver og stilarter. Find dit næste Duravit produkt og design hos VVSPlus.
 

SKAB ET "VEL-VÆRELSE" MED DURAVIT

Vælger du Duravit badeværelsesmøbler, kan du være sikker på, at der er tænkt over valg af design og materialer. Badeværelset får stadig en større og vigtigere rolle i vores hjem, hvorfor vi også gør mere og mere ud af indretningen. I huse får det store badeværelse oftere rollen som et "vel-værelse", hvor der er kræset for detaljerne. I lejligheder og mindre badeværelser er der mere fokus på det funktionelle design og udnyttelse af den ofte begrænsede plads. Duravit opfylder begge ønsker, og du har et væld af indretningsmuligheder med de mange serier.
 
Med badeværelsesmøblerne fra Duravit opfyldes alle dine behov for at personliggøre den komplette badeværelsesløsning. Samtidig kan du ved valget af det enkelte produkt tilgodese dine individuelle ønsker til design.
 
Skriv til os og få et TILBUD på det, du ønsker til dit nye drømmebadeværelse.