Børma køkkenarmatur - Køb hos VVSPlus med montering

BØRMA
 

Køkkenarmaturer fra Børma tilfører dit køkken et helt nyt niveau af kvalitet og tidssvarende design, som holder i mange år.
Børma køkkenarmatur - Køb med montering hos VVSPlus

BØRMA KØKKENARMATURER

Med køkkenarmaturer fra BØRMA er du sikret høj kvalitet og holdbarhed i mange år frem. Køkkenarmaturerne fra BØRMA er udviklet med holdbarhed og robusthed in mente kombineret med moderne design.

Hos VVSPlus finder du et stort udvalg af BØRMA køkkenarmaturer. Armaturerne passer fint ind i de danske køkkener, og der er alt fra standard armaturet til det smarte armatur i nyt design og fx med udtrækstud. 

Kendetegnet ved BØRMAs køkkenarmaturer er især, at de er produceret med tanke på god komfort og lang levetid. Alle armaturer er udført med øje for detaljerne og der er tænkt over alt i designprocessen, lige fra første skitse til montering.

LÆS MERE OM BØRMA KØKKENARMATURER:

Børma 1- og 2-grebs køkkenarmaturer - Køb hos VVSPlus
Børma køkkenarmatur med udtræk - Køb og få monteret hos VVSPlus
Børma Ceraflex køkkenarmatur - Køb hos VVSPlus

BØRMA GIVER DIG KØKKENFORNØJELSEN TILBAGE

Hos VVSPlus ønsker vi, at alle vores kunder skal have en god køkkenoplevelse og genfinde køkkenfornøjelsen. Når hverdagen går stærkt, kan fornøjelsen nogle gange lide et knæk. Det kender vi alle sammen. Derfor er det afgørende, at dit køkkenudstyr aldrig svigter og altid er indbydende i både form og funktionalitet.
 
Hvis du vælger et køkkenarmatur fra BØRMA, er du sikret den gode køkkenoplevelse. Du kan med garanti finde et armatur, som passer til lige præcis dine behov i køkkenet. Måske er du til det helt traditionelle og slidstærke armatur? Eller måske et med udtrækstud, som godt kan være rigtig praktisk til køkkener med større køkkenvaske. Udtrækstuden giver dig nemlig mulighed for at komme helt ud i hjørnerne med vandet og gør både opvask og rengøring langt nemmere.
 
Vi har gjort os umage med at finde de bedste leverandører af køkkenarmaturer på markedet. Vi har kun valgt brands, som vi selv vil anbefale, og BØRMA er en af dem.
 

1-GREBS ELLER 2-GREBS KØKKENARMATUR?

Med BØRMA kan du få køkkenarmaturer med både 1 og 2 greb. Men ved du, hvad du skal vælge? Der er fordele ved begge modeller. Hvis du har et mindre køkken, kan det være en fordel at vælge en model med 1 greb. Den syner mindre i det samlede billede og frigiver mere plads ved vasken. Det er også praktisk, eftersom armaturet blander vandet for dig, hvis du fx skal bruge lunkent vand.

Har du derimod al den køkkenplads til rådighed, som du kunne ønske, kan et 2-grebs køkkenarmatur være noget for dig. De er ofte udført i et flot design, som egner sig rigtig godt til fx land-køkkenet eller køkkenet i det store køkken-alrum. Fordelen ved et 2-grebs armatur ses især også i de tilfælde, hvor du fx skal bruge rigtig varmt vand, hvor det ofte går noget hurtigere med den høje temperatur.

SKAL BØRMA FLYTTE IND I DIT KØKKEN?

Kan du også se de mange muligheder med BØRMAs udvalg af smarte køkkenarmaturer? Vi har givet dig muligheden for at få monteret lige præcis det armatur, som passer til dit køkken. Gå på opdagelse i vores udvalg i SHOPPEN, hvor du finder mange spændende produkter fra BØRMA.
 
Hvis du har brug for vejledning til valg af lige præcis det BØRMA køkkenarmatur, som passer bedst til dit køkken, så giv os et kald. Vi sidder klar ved telefonerne og hjælper dig gerne med at træffe den rigtige beslutning. Ring til os på 70122021.