Roth gulvvarme styring - Opgrader dit gamle system - VVSPlus

ROTH
 

Roth har alle typer gulvvarme - fra de traditionelle systemer, som indbygges i beton til systemer med hurtig reaktionstid og lav byggehøjde.
Roth gulvvarme styring - Opgrader dit gamle system - VVSPlus

ROTH GULVVARME OG BRUGSVAND

Roth er specialister i gulvvarme- og brugsvandssystemer og har et bredt og komplet produktsortiment. Deres fageksperter har alle en VVS-teknisk baggrund og erfaring fra branchen, så de ved, hvad de taler om.
 
De dygtige fageksperter er klar til at hjælpe dig videre. Det er både med de praktiske opgaver og de lovgivningsmæssige udfordringer, som du kan støde på i din hverdag, uanset om du står over for et renoveringsprojekt eller et nybyggeri.
 

LÆS MERE HER UNDER OM, HVAD VI TILBYDER FRA ROTH TIL DIN BOLIG:

Roth komplet gulvvarme - Få et tilbud hos VVSPlus
Roth gulvvarme - Få et tilbud hos VVSPlus
Roth gulvvarme - Få et tilbud hos VVSPlus

MULIGHEDERNE ER MANGE MED ROTHS GULVVARMESYSTEMER

Roth har alle typer gulvvarme - fra de traditionelle systemer, som indbygges i beton til systemer med hurtig reaktionstid og lav byggehøjde. Uanset om den aktuelle opgave er nybyggeri eller et renoveringsprojekt i din bolig, kan du anvende de hurtigt regulerende Roth gulvvarmesystemer.

Roths hurtigregulerende gulvvarmesystemer har en reaktionstid på kun 18 minutter og en byggehøjde helt ned til 14 mm. De hurtigregulerende gulvvarmesystemer er derfor også et perfekt valg til lavenergihuse, hvor hurtig reaktionstid er særlig vigtig. Men også til renoveringsprojekter, da systemerne med fordel kan lægges ovenpå eksisterende gulve – og dermed spare tid og penge.

Flere af gulvvarmesystemerne har byggehøjder mellem 14 og 30 mm. Netop det giver mange muligheder, uanset om byggeriet er etage- eller etplans byggeri.

SMARTE GULVVARMESYSTEMER FRA ROTH

De leverer altid komplette systemer, som er lette for brugeren at arbejde med – fra start til slut. Når du bruger en komplet Roth gulvvarmeløsning, sikrer du en ensartet kvalitet, og du kan være sikker på, at alt passer sammen. Det giver en hurtigere arbejdsproces og en tryghed for kvaliteten.
 
Hvis du ønsker at finde mere information om de smarte gulvvarmesystemer, kan du læse videre på Roths hjemmeside HER.
 

DEN GODE KVALITET ER TIL GAVN FOR BRUGEREN

Med Roths nye indstiksfittings i rustfrit stål, unikke rødgodsfordelere og Roth QuickBox-red koblingsdåser, har du nu mulighed for at lave en 100% messingfri brugsvandsinstallation. Rødgods har vist sig at være det bedste og mest korrosionssikre materiale overhovedet. Hos Roth er lækagesikre installationer et dedikeret forretningsområde.
 
Roth har udviklet faste lækagesikre processer og tilbyder rådgivning og uddannelse. Det er din sikkerhed for at undgå lækageproblemer og vandskader i vandførende installationer – og dermed blive en del af en kedelig skadestatistik.
 
Roth er GDV-godkendt og systemgodkendt af SINTEF – Nordens strengeste testorgan.
 
Alle produkter i Roth MultiPex® systemet med myndighedskrav har GDV-godkendelse for at sikre vandkvaliteten, og VA-godkendelse for at sikre de fysiske egenskaber. Derudover har Roth valgt at lade deres MultiPex® rørsystem teste som en samlet enhed af SINTEF.
 
Dette indebærer, at rør, tomrør, koblingsdåser væggennemføringer, fordelerskabe m.v. er testet som et komplet system, hvor alle komponenterne fungerer sammen og udgør et vandtæt/lækagesikret rør-i-rør system. Deraf har Roth fået SINTEF systemgodkendelsen.
 

ØNSKER DU ET SMART GULVVARMESYSTEM?

Hos VVSPlus tilbyder vi vores kunder de smarte gulvvarmesystemer fra Roth. Derfor kan du hos os købe dine gulvvarmeløsninger samtidig med, at du booker en af vores VVS-montører. Dette bestilles og bookes via FÅ ET TILBUD, hvor vi kan skræddersy en løsning til dig, som matcher lige præcis dine behov og ønsker.
 
Du kan få et uforpligtende tilbud lige HER eller kontakt os på 70 12 20 21 for yderligere information.
 

OPGRADER DIN NUVÆRENDE GULVVARMELØSNING

Har du ikke brug for en komplet gulvvarmeløsning, men en opgradering af dit nuværende system? Så kan VVSPlus tilbyde dig pakkeløsninger fra Roth Softline, hvor du kun skifter kontrolenhed, termomotorer og rumtermostater. Læs mere om denne smarte løsning lige her.
 
Det er en smart og hurtig løsning, hvis du ønsker en opgradering af dit nuværende gulvvarmeanlæg. Du vælger blot det antal rum, som passer til din bolig. Så har du en pakkeløsning, som indeholder alt, hvad det kræver for at skifte til Roth Softline.
 
Selve installeringen af systemet tager få timer, og det kræver intet elarbejde, da systemtet er trådløst. Derudover skal ingen gulve brækkes op, og det kan derfor klares nemt og hurtigt.
 
Se de smarte pakkeløsninger fra ROTH SOFTLINE.