VVS-TJEK AF ANDELSBOLIG


VVSPlus er klar til at hjælpe dig med et VVS-tjek, når du skal sælge din andelsbolig. Når vi laver VVS-tjek af andelsbolig, gennemgås de tekniske installationer. Et VVS-tjek er kun en gennemgang af de synlige og umiddelbart tilgængelige dele af lejlighedens installationer. 
 
På baggrund af gennemgangen i din lejlighed laver vi et VVS-tjek, som du efterfølgende vil modtage på mail typisk indenfor 2-3 hverdage. Den færdige rapport for VVS-tjek af andelsbolig indeholder resultater for installationernes funktionsdygtighed samt en vurdering af, hvorvidt de opfylder de lovmæssige krav, som var gældende, da installationerne blev udført eller ændret. 
 

Pris inklusiv rapport: 1.599,-

 
Bestil et VVS-tjek af andelsbolig ved at udfylde formularen her under:

HVAD INDEBÆRER RAPPORTEN FOR VVS-TJEK AF ANDELSBOLIG

Et eftersyn indebærer kun stikprøver på de synlige VVS-installationer og ikke på skjulte forhold såsom lukkede kasser, installationer i lofter og installationsvæge. Derfor vil skjulte funktionsfejl eller ulovlige forhold heraf ikke fremgå af den endelige VVS-rapport.


VED ET VVS-TJEK KONTROLLERES FØLGENDE:
 

  • Ulovlige VVS-installationer, vaskemaskine, opvaskemaskine, brusekabine, gasinstallationer
  • Vi tjekker køkkenvask, WC, håndvask, badekar, og funktionsafprøver armaturer, bruser, afløb mv.
  • Vi efterser radiatorer og funktionsprøver radiatorventiler og termostater. 


HVAD INDEBÆRER RAPPORTEN FOR VVS-TJEK IKKE
 

  • Bagatelagtige forhold, herunder sædvanligt slid og ælde, som er normalt for en VVS-installation med den pågældende alder, og som ikke påvirker installationens funktionsdygtighed nævneværdigt
  • Dele af VVS-installationer, der er utilgængelige
  • VVS-installationer uden for selve bygningen (fx kloak)
  • Hårde hvidevarer
  • Andre brugsgenstande
  • Om VVS-installationen er tidssvarende

KLAUSUL

Denne rapport må ikke uden skriftlig tilladelse fra VVSPlus/FLD benyttes af andre rekvirenter med det formål at afhænde den besigtigede lejlighed. Rapporten er gældende i 12 måneder fra dato. Ved ejerskifte af ejendommen samt alle typer ændringer i installationer bortfalder gyldigheden og nyt installationseftersyn er påkrævet.
 
Prisen for rapporten er kun gældende for lejligheder i andelsforeninger. Falder din ejendom uden for denne kategori, kan du kontakte os på 70122021.
 

FORBEHOLD

Vi laver kun rapporter på andelslejligheder. Rapporten gælder kun til den person, der bestiller den. Skifter andelsboligen ejer, bortfalder gyldigheden. Ved alle typer ændringer i installationerne bortfalder gyldigheden. Rapporten gælder i 12 mdr. medmindre ovenstående gør, at rapportens gyldighed bortfalder for lejligheder i andelsforeninger.
SHOP VARER INKL. MONTERING