Legrand HPFI relæ - VVSPlus

LEGRAND

 
Legrand er din sikkerhed for et hjem, som er beskyttet mod fejlstrøm. Med Legrand får du HPFI relæer, som optimerer el-installationerne i boligen.
Legrand HPFI relæ til hjemmet - VVSPlus

LEGRAND HAR STYR PÅ DIN EL

Legrand Scandinavia er en del af koncernen, Legrand Group, som er globale specialister indenfor elektrisk og digital infrastruktur. I mere end 50 år har Legrand været førende indenfor sit område og tilbyder et stort udvalg af skræddersyede løsninger til boligen.

Med sine mange års erfaring og internationale virke og netværk er Legrand en højt kvalificeret samarbejdspartner og er meget værdsat hos VVSPlus. Fra Legrand tilbyder vi HPFI relæ, som vil give dig den bedste sikkerhed i hjemmet, når det drejer sig om el.

LÆS MERE OM LEGRAND OG VIGTIGHEDEN AF ET VELFUNGERENDE HPFI RELÆ HER UNDER: 

Legrand HPFI sikrer dine el-installationer - VVSPlus
Legrand HPFI relæ - VVSPlus
Legrand HPFI relæ sikrer dig mod fejlstrøm - VVSPlus

LEGRAND ER EN VERDENSOMSPÆNDENDE KONCERN

Legrand Gruppen har mere end 36.000 medarbejdere på verdensplan og har hovedkontor i Hvidovre. Virksomheden er specialister indenfor næsten alt, hvad der vedrører el. De kender derfor om nogen til vigtigheden af at have et velfungerende HPFI relæ.
 

FORSTÅ DIT HPFI RELÆ

Det er i dag et lovkrav, at dine el-installationer er beskyttet med et fejlstrømsrelæ - et HPFI relæ. HPFI står for Højfølsom-Pulserende-Fejl-I (symbolet for strøm). Det er dog ikke kun dine el-installationer, der er beskyttet med et HPFI relæ, men også husets eller ejendommens brugere.
 
Et HPFI relæ er typisk monteret der, hvor din el-installation har indgang til huset. Det betyder der, hvor tilslutningen fra elnettet passerer gennem elmåleren og videre igennem HPFI relæet. Relæet måler den strøm, der passerer installationen og sammenholder det med den tilsvarende strøm, som forlader installationen. Så længe der er overensstemmelse mellem indgang og udgang, er der ikke nogen fejl på strømmen.
 

DIT HPFI RELÆ SIKRER DIG MOD FEJLSTRØM

Skulle der ske en fejl, fx en lampe der monteres forkert i udtaget eller en ledning, som får kontakt med stel/jord, kobler installationen fra, fordi der opstår en fejlstrøm. I samme sekund, fejlen registreres, slår HPFI relæet forsyningsspændingen fra. Du har sikkert oplevet det før, hvor det er nødvendigt at tilse relæet og slå strømmen til igen. Dette er din sikkerhed for, at der ikke sker yderligere skade som følge af en fejl på din el-installation.
 

OPGRADER DIT HPFI RELÆ MED LEGRAND OG VVSPLUS

Bestiller du en opgradering af dit relæ til et Legrand HPFI relæ, kan du trygt gøre det hos VVSPlus. Vi har et hold af dygtige elektrikere, som kan hjælpe dig med lige præcis den el-opgave, du ønsker at få løst. Du kan booke vores elektrikere direkte i kalenderen eller FÅ ET TILBUD, hvis det drejer sig om en større opgave.