Ishøj by - book elektriker hos VVSPlus

FÅ ET GRATIS TILBUD

Bestil et gratis tilbud og få en pris på din opgave
indenfor 24 TIMER på hverdage.

Ved spørgsmål er vi klar på
telefon: +45 70 12 20 21
og på e-mail: hej@vvsplus.dk.

VVSPLUS TILBYDER LOKAL ELEKTRIKER HÅNDVÆRK I ISHØJ

Hos VVSPlus har vi til dagligt mere end 90 biler på vejene. Det har vi for at være tæt på dig, når du har brug for en elektriker i Ishøj. Vores elektrikere tilbyder at løse el opgaver af enhver størrelse. Med VVSPlus kan du nemt og hurtigt booke din lokale elektriker i Ishøj med vores smarte online selvbetjenings system. Så behøver du ikke længere tænke på at kontakte os inden for vores normale åbningstid. Nu foregår det hele online, og det gør det hele meget nemmere for dig at booke en elektriker i Ishøj.
 
 

VVSPLUS ER DIN ONLINE HÅNDVÆRKER

VVSPlus tilbyder dig nu at kunne købe den STIKKONTAKT eller RØGALARM der trænger til udskiftning, samtidig med at du booker en af vores dygtige elektriker i Ishøj. Så kommer vores håndværker og montere dine købte varer for dig.
 
Står du overfor en større renovering, hvor du skal bruge ET TILBUD på en opgave, er du landet det helt rigtige sted. Du skal blot sende os en kort beskrivelse og sammen med et par billeder af den opgaver du ønsker at få læst. Så vil du modtage et tilbud på din opgave indenfor 2 hverdage. Nemmere bliver det ikke at booke en elektriker i Ishøj.
 
Se hvad du kan med VVSPlus:
 
  • KØBE EL PRODUKTER samtidig med, at du booker din elektriker til montering af dine vare. Du kan altid selv vælge det tidspunkt, der passer bedst med din hverdag. Du kan se alle vores ledige tider i vores booking system.
  • BOOK EN HÅNDVÆRKER PÅ TIMEBASIS, hvis du står med flere små opgaver som skal klares. Du vælger selv, hvor mange timer du ønsker at booke i vores online kalender
  • FÅ ET GODT TILBUD på en elektriker opgave i Ishøj. Du skal blot tage et par billeder af din opgave og send sammen med en kort beskrivelse af din opgave. Så sender vi vores tilbud til dig indenfor 2 hverdage. Hvis du ønsker at accepterer vores tilbud, kan du med det samme booke en elektriker til den tid, der passer dig i vores online kalender.
 

HAR DU BRUG FOR EN ELEKTRIKER I ISHØJ?

VVSPlus løser massere af elektriker opgaver i Ishøj og omegn hver eneste dag. Her under kan du se et lille udpluk af nogle af de opgaver, som vores håndværker bl.a. har løst for andre kunder i Ishøj:
 
Har brug for en elektriker i Ishøj til en opgave, som du ikke finder herover? Så kan du altid kontakte os på 70 12 20 21, så får vi også løst din opgave. 
 
Det bliver bare ikke nemmere at booke en håndværker. Prøv selv ved at booke online eller kontakte vores kundeservice de er klar til at hjælpe dig på 70 12 20 21.
 

FÅ TILBUD

Få et gratis tilbud
indenfor 24 timer på hverdage

 

SHOP VARE

Køb din vare i shoppen
inkl. montering

 

BOOK HÅNDVÆRKER

Book en håndværker
på timebasis