Hårlev by - book elektriker hos VVSPlus

FÅ ET GRATIS TILBUD

Bestil et gratis tilbud og få en pris på din opgave
indenfor 24 TIMER på hverdage.

Ved spørgsmål er vi klar på
telefon: +45 70 12 20 21
og på e-mail: hej@vvsplus.dk.

BOOK DIN ELEKTRIKER I HÅRLEV LIGE HER

Skal du have udskiftet dine el installationer, opsat LAMPER eller spots eller ønsker du at få tilsluttet BELYSNING UDENDØRS? Så er du landet det helt rette sted. VVSPlus kan nemlig hjælpe dig med at løse disse opgave, men også en helt anden el opgave. Vi er klar til at sende en elektriker afsted til din adresse i Hårlev.
 
 
VVSPlus er online booking af din  håndværker. Det betyder, at du BOOKE EN ELEKTRIKER i Hårlev 24 timer i døgnet. Derudover kan du via vores selvbetjening selv vælge mellem ledige tider, og derved sørger for, at det passer bedst muligt ind i din hverdag.
 
Velkommen til VVSPlus i Hårlev - din lokale elektriker.
 

SKAL DU HAVE ET TILBUD PÅ DIN OPGAVE?

Hvis du har en opgave, som ligger og venter på elektriker, så kan du som privatforbruger i Hårlev booke din håndværker hos VVSPlus. Du har flere muligheder, når du ønsker at booke hos os:
 
  • FÅ ET TILBUD på din opgave. Du vil altid have et svar fra os inden for 24 timer på alle hverdage. Du godkender derefter tilbuddet og vælger selv en ledig elektriker, som drejer vejen forbi Hårlev, til aftalte tid
  • BOOK EN ELEKTRIKER i Hårlev på timebasis. Du kan booke en elektriker lige det antal timer, som du ønsker. Så har du mulighed for at få løst flere opgaver på en gang
  • KØB EL ARTIKLER til gode faste priser, hvor du ALTID får montering inkl. i prisen. Her kan du bl.a. købe stikkontakter, røgalarmer og spejle med LED lys mm.
Skal vi lave ET TILBUD til dig på din opgave - du vil ALTID have svar inden for 24 timer på hverdage.
 
Det eneste du skal gøre er at:
 
  • Trykke på FÅ ET TILBUD
  • Skrive lidt til os om din opgave
  • Vedhæfte et par billeder
Inden for 24 timer vil du få et svar retur fra os. Herefter kan du med det samme booke en ledig elektriker, og han vil komme forbi din adresse i Hårlev efter aftale.
 
Det er hurtigt, nemt og trygt at BOOKE EN HÅNDVÆRKER hos VVSPlus.
 
Har du spørgsmål til overstående? Så kan du altid fange os på tlf. 70 12 20 21. Her sidder vores kundeservice klar til at servicere dig.
 

VI LØSER MANGE OPGAVER I OG OMKRING HÅRLEV 

Flere kunder rundt på Sjælland booker vores håndværkere online. Vi kan også hjælpe dig og sende en elektriker til Hårlev. Vores team af dygtige elektrikere kan løse både store og små opgaver.
 
Se bare her under, hvad vi bl.a. har løst af el opgaver for andre kunder:
 
Du kan altid ringe til os på 70 12 20 21, hvis du har en opgave, vi skal løse for dig. Vi glæder os til at tage hånd om din opgave.
 

FÅ TILBUD

Få et gratis tilbud
indenfor 24 timer på hverdage

 

SHOP VARE

Køb din vare i shoppen
inkl. montering

 

BOOK HÅNDVÆRKER

Book en håndværker
på timebasis