Hellerup by - book elektriker hos VVSPlus

FÅ ET GRATIS TILBUD

Bestil et gratis tilbud og få en pris på din opgave
indenfor 24 TIMER på hverdage.

Ved spørgsmål er vi klar på
telefon: +45 70 12 20 21
og på e-mail: hej@vvsplus.dk.

MANGLER DU EN ELEKTRIKER I HELLERUP?

Skal du havde lavet et EL TJEK i din bolig, har du LAMPER der skal hænges op eller skal du have tilsluttet en QUOOKER? VVSPlus tilbyder dig elektrikere med høj faglighed, kundeservice i fokus samt mange års erfaring. Du kan derfor trygt booke en elektriker i Hellerup gennem VVSPlus.
 
 
Vi sørger altid for at give vores kunder det aller bedst. Du vil derfor, som privatforbruger i Hellerup altid være sikker på at møde en lokal elektriker - vi bruger nemlig kun vores egen folk, netop for at kunne sikre det bedste resultat til dig.
 
Med nytænkning og kundeservice som højreste prioritet betyder det, at du som kunde kan lave ONLINE BOOKING af en elektriker i Hellerup.
 
Du kan udover booking også vælge at:
 
Velkommen til VVSPlus - din lokale elektriker i Hellerup
 

HVIS DU VIL BOOKE EN ELEKTRIKER ONLINE SKAL DU:

  1. Skriv en kort beskrivelse af den opgave, som du ønsker at få udført og vedhæft et par billeder
  2. Senest 24 timer efter vil du få et svar retur med en pris på lige præcis din opgave
  3. Ønsker du at godkende vores tilbud, kan du med det samme booke en elektriker direkte i hans kalender - så kommer han til Hellerup til aftalte tid
Det er VVSPlus - hurtigt, nemt og trygt.
 

EKSEMPLER PÅ OPGAVER VORES ELEKTRIKER HAR UDFØRT I HELLERUP

Vi er så heldige, at vi har rygende travlt, og derfor bliver vi booket til mange opgaver i Hellerup og omegn - se bl.a. hvad vores elektriker senest har løst for andre kunder:
 
Med vores mange års erfaring kan vi udføre et hav af el opgaver. Derfor skal du ikke holde dig tilbage, hvis du har en opgave, som ikke står på listen ovenover. Vi kan hjælpe dig med enhver opgave uanset størrelse, vi sender gerne en elektriker afsted mod Hellerup, for at servicere dig.
 
Du kan altid tid kontakte os på telefon nr. 70 12 20 21, hvor du vil blive hjulpet godt af vores kundeservice. De kan også hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til booking, produkter eller, hvis du ikke kan finde en ledig tid, som passer dig.
 
Vi sidder også klar på chatten, hvor du kan skrive til os med store eller små spørgsmål. Her får du hurtig svar på din forespørgsel.
 
Kontakt os allerede i dag på 70 12 20 21 eller FÅ ET TILBUD lige her. Vi glæder os til at kunne servicere dig.
 

FÅ TILBUD

Få et gratis tilbud
indenfor 24 timer på hverdage

 

SHOP VARE

Køb din vare i shoppen
inkl. montering

 

BOOK HÅNDVÆRKER

Book en håndværker
på timebasis