KOGENDE VANDHANE

DER ER MANGE FORDELE VED EN VANDHANE MED KOGENDE VAND
Vandhane med kogende vand - Quooker - Køb inkl. montering hos VVSPlus

KOGENDE VANDHANE

DER ER MANGE FORDELE VED EN VANDHANE MED KOGENDE VAND

DER ER MANGE FORDELE VED EN VANDHANE MED KOGENDE VAND

En vandhane med kogende vand, også kaldet en Quooker (eller "Cooker", som det i daglig tale lyder - ja, kært barn har mange navne), må siges at være køkkenets svar på en Ferrari.
Så det er ikke uden grund, at en Quooker efterhånden findes i mange hjem. En vandhane med kogende vand gør det nemlig langt lettere for dig at lave en kop kaffe eller få pastavandet til at koge på ingen tid.
 

Køb en vandhane med kogende vand fra Quooker

Har du overvejet at investere i en QUOOKER? Så er du landet det helt rigtige sted.
 
Hos VVSPlus du kan nemlig nemt bestille din Quooker og få montering med i prisen. Med en Quooker i dit køkken kan du gøre madlavningen langt nemmere og måske også lidt sjovere.
 
Hvis du vil blive lidt klogere på de mange fordele, der er ved at have en vandhane med kogende vand installeret i køkkenet så DENNE ARTIKEL, hvor du får inspiration til opskrifter, hvor du kan bruge din vandhane med kogende vand.
 
En Cooker vandhane med brus ("Cooker" som det udtales) findes også i vores sortiment. Hvis du ønsker en Quooker med brus, så skal du blot tilkøbe en CUBE ENHED, som monteres under din køkkenvask. Så med en Quooker kan du få en vandhane med kulsyre og kogende vand i en og samme vandhane.


Montering af Quooker

Ønsker du, at VVSPlus skal stå for installation af Quooker hjemme hos dig? Så kan du købe vandhanen hos os og få en håndværker med i prisen. Du booker vores montører direkte i vores online kalender.


Sådan foregår installation af en Quooker

Når du har booket VVSPlus til montering af Quooker, så møder vores montør op til aftalt tid og sted. For at kunne montere din nye køkkenhane er det vigtigt, at der er trukket el, hvor Quookerens beholder skal tilsluttes. Der er typisk trukket el, hvis du har en opvaskemaskine eller en ovn tæt på dit vaskeskab. Er der ikke trukkket el, så din Quooker kan tilsluttes, så kan du altid få et SAMLET TILBUD fra os. Så vil vi kunne udføre samme opgave før installationen af din Quooker.
 
  • Armaturet monteres i din køkkenvask
  • Beholderen, som giver det kogende vand, tilsluttes til det kolde vand og til armaturet
  • Strømmen tilsluttes til beholderen i køkkenskabet og systemet skylle igennem
  • Vores montør tjekker, at alt fungerer og giver dig en guide i armaturets funktioner
Ønsker du at få en Quooker monteret hjemme hos dig, så giv os et kald på 70122021 eller gå direkte til vores SHOP. Her finder du alle vores vandhaner med kogende vand - og husk at priserne er inkl. montering.


GROHE vandhane med brus og kogende vand

Er du på udkig efter en køkkenvandhane, som kan servere både kogende vand eller vand med brus. Så er GROHE RED og GROHE BLUE et rigtig godt valg. Disse to vandhaner er GROHEs svar på en Quooker. De smarte vandhaner gør det til en fornøjelse at tage et glas koldt vand direkte fra hanen eller lave en lynhurtig kop kaffe.
 
Hvem vil ikke ønske at kunne servere et glas vand med blid brus til sine gæster - det kan du med en GROHE Blue i din køkkenvask. Vand med brus kan også være et godt alternativ til sodavand til børnene. Bobler i vand er altid et hit hos børn, og det kan derfor være en smart måde at få det ellers ’kedelige’ vand ned hos de små. Så en vandhane med brus vil helt sikkert ikke kun være til glæde for dig, men for hele familien.


Smarte vandhaner med kogende vand eller brus fra GROHE

GROHE er helt med på trenden, når vi snakker om vandhaner, der kan mere end bare at fylde glasset med koldt vand. GROHE har to smarte vandhaner på markedet - GROHE Red og GROHE Blue. De kan med hver deres funktion servicere dig i dit køkken og gøre både madlavning og postevand lidt sjovere.
 
Med GROHE Red får du lynhurtig kogende vand direkte fra hanen, så du kan servere en kop kaffe på ingen tid. Samtidig er der tænkt på at skabe et smukt design, og derfor kan du vælge mellem tre elegante løsninger. Så får du både en funktionel vandhane, men også en vandhane, som matcher stilen i dit køkken. Det kogende vand i hanen kan faktisk lette mange processer i køkkenet og har mange fantastiske fordele:
 
  • Giver dig hurtigt kogende vand, når der skal koges vand til pasta, kartofler eller æg
  • Laver vand til din morgenkaffe på ingen tid
  • Skolder nemt flasker og sutter
  • Sparer pladsen fra kaffemaskinen eller elkedlen
  • Skolder hurtigt grøntsager – så bevarer du de gode vitaminer, men undgår fx jordbakterier
  • Rengør hurtigt opvaskebørsten og skuresvampen for en masse bakterier
Har du fået lyst til at få installeret den smarte vandhane i dit køkken? Så kan GROHE Red være et rigtig godt bud. Du kan læse meget mere om de mange muligheder HER hos GROHE.


Hvad koster en vandhane med kogende vand eller brus?

Ja, hvem kunne ikke ønske sig en vandhane med kogende vand eller en vandhane, som kan servere vand med brus? Vi er meget imponeret over de mange fordele GROHE Red og GROHE Blue har.
 
 
Så er du klar til lynhurtigt at servere dampende varm kaffe og te til dine gæster. Er du i tvivl, om du har plads til en vandhane med kogende vand i dit køkkenskab? Så send os et billede af dit skab og beskriv din problemstilling under FÅ ET GRATIS TILBUD. Så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer med et tilbud. Du er også velkommen til at ringe til os på 70122021.

Relaterede artikler