Tureby by - book VVS'er online hos VVSPlus

FÅ ET GRATIS TILBUD

Bestil et gratis tilbud og få en pris på din opgave
indenfor 24 TIMER på hverdage.

Ved spørgsmål er vi klar på
telefon: +45 70 12 20 21
og på e-mail: hej@vvsplus.dk.

BOOK EN VVS MONTØR ONLINE I TUREBY

Har du været på udkig efter en VVS montør, som kan hjælpe dig med at udskifte dit HÅNDVASKARMATUR, det gamle TOILET eller RADIATOR TERMOSTATERNE? Så er du landet det helt rigtige sted. Vi tilbyder dig som privat forbruger online VVS service i Tureby.
 
 
Her kan du nemlig ikke bare booke en dygtig håndværker, men også klare det hele online. Det betyder, at du kan klare det hele hele fra sofaen om aftenen.
 
VVSPlus har nemlig gjort booking af en VVS montør i Tureby langt nemmere med et online booking system, hvor du også selv kan vælge den tid, hvor du ønsker at få udført opgaven hjemme hos dig.
 
Velkommen til den letteste måde at bestille service på VVS opgaver i Tureby.
 

VORES VVS'ERE ER KLAR TIL  AT SERVICERE DIG I TUREBY 

Hvad end det er toilettet der løber, en radiator som banker eller en helt trejde opgave - så kan du altid booke vores VVS 'ere til service i Tureby. Vi hjælper dig med at løse enhver VVS opgave.
 
Se her under, hvordan du kan booke online:
 
I vores SHOP har vi et stort varesortiment, hvor du finder mærker som bl.a. QUOOKER, hansgrohe, AXOR, GROHE, Ifö og mange flere. Når du køber dine VVS artikler hos os er prisen alitd inkl. montering.
Vores VVS 'ere medbringer dine vare, monterer og de kører ikke før du er 100 % tilfreds.
 
Har du spørgsmål til, hvilke opgaver du kan booke vores VVS montører i Tureby til, så kan du altid ringe på 70 12 20 21 eller skrive til os inde på chatten.
 
Vi sidder klar til at hjælpe dig.
 

I TUREBY LØSER VI MANGE VVS OPGAVER

Vi har fornyligt udført flere VVS opgaver i og omkring Tureby.
 
Du kan se et lille udsnit af, hvad andre kunder har booket til:
 
Da alle vores VVS 'ere har mange års erfaring, er der ingen opgave, som ikke kan klare. Så hvis du ikke finder den opgave, som du søger hjælp til ovenover, så skal du ikke holde dig tilbage.
 
KONTAKT OS eller ring på 70 12 20 21. Så kan vi helt sikkert også hjælpe dig med dine projekter. Vi sender gerne en af vores VVS montører afsted mod Tureby.
 

FÅ TILBUD

Få et gratis tilbud
indenfor 24 timer på hverdage

 

SHOP VARE

Køb din vare i shoppen
inkl. montering

 

BOOK HÅNDVÆRKER

Book en håndværker
på timebasis