UDSKIFTNING AF TOILET

OVERVEJER DU UDSKIFTNING AF TOILET?
Udskiftning af toilet - Find dit nye toilet hos VVSPlus

UDSKIFTNING AF TOILET

OVERVEJER DU UDSKIFTNING AF TOILET?

OVERVEJER DU UDSKIFTNING AF TOILET?

Ved udskiftning af toilet kan du med fordel vælge et støjsvagt GROHE toilet. Så undgår du at vække hele huset, hvis du skal tisse om natten. Med et GROHE toilet kan du ikke blot få et nyt og lækkert toilet, men også et støjsvagt toilet. Toilettet, EURO FRA GROHE leverer nemlig et næsten lydløst skyl ved hjælp af dens Triple Vortex teknologi. Med tre separate indvendige skyllekanaler dannes en cirkulerende strøm af vand i toilettet, der minimerer støj og skyller hele skålen.
 

Udskiftning af toilet bliver ikke nemmere

Det er simpelt at udskifte dit toilet med et nyt Grohe væghængt toilet. Særligt denne STØJSVAGE TOILETSKÅL FRA GROHES EURO SERIE, som passer på alle eksisterende indbygningscisterner. Toiletskålen er tilmed både fleksibel og praktisk og er fremstillet med en antiklæbe-belægning og antibakteriel glasering. Denne konstruktion gør, at det tager længere tid for snavs og bakterier at samle sig i toiletskålen.


Vælg et støjsvagt toilet, som er både rengøringsvenligt og elegant i sit udtryk

Udskiftning af toilet er nemt med toiletskålen fra Grohe, som monteres med skjulte fikseringer. Det gør også det nemmere at bevare de rene linjer i badeværelset. Dermed forbliver designudtrykket på badeværelset elegant, selvom du har bevæget dig ud i en helt ny teknologi. Derudover medfører de skjulte fikseringer også, at det er nemmere og mere komfortabelt for dig at rengøre området omkring toiletskålen. På den måde er toilettet yderst rengøringsvenligt.
 
Står du for udskifting af væghængt toilet med en ny skål? Så vælg med fordel Euro toiletskålen fra GROHE og få et støjreduceret, slidstærkt og hygiejnisk toilet til badeværelset. Du køber det nemt hos VVSPlus inklusiv montering lige HER.

Se også resten af vores store udvalg af TOILETTER fra de bedste producenter. Tag et kig på shoppen, hvor du som altid kan købe varen inklusiv montering.


Komplet nyt støjreduceret toilet med lydniveau på bare 18 decibel

Hvis du har en komplet badeværelsesrenovering i tankerne, er der ikke nogen grund til ikke at vælge et støjsvagt toilet. Skal du have et helt nyt væghængt toilet, kan du med fordel vælge en GROHE indbygningscisterne, GROHEs nye Rapid SLX cisterne. Den minimerer lyden fra væggen, når cisternen fyldes med vand efter skyl. Cisternen er nemlig fremstillet med GROHEs støjreducerende teknologi, der reducerer støjen helt ned til 18 decibel. Samtidig er du stadig sikret et kraftigt og effektivt skyl. Med denne løsning fra GROHE behøver du altså ikke være bange for at vække hele huset, hvis du skal op og tisse om natten.
 
Derudover byder indbygningscisternen fra GROHE på mange andre fordele. Cisternen er fremstillet med tilslutninger klar til el og vand. Det betyder med andre ord, at du enkelt kan erstatte og opgradere et standardtoilet med et douche toilet. Se fx dette GROHE douche toilet, SENSIA ARENA, hvis ønsket skulle opstå.


Vælg en elegant toilet trykplade i op til 12 forskellige farver

Ved udskiftning af toilet kan det godt betale sig at overveje hvilken trykplade, der skal vælges. Mange gange kan trykpladen nemlig være med til lige at tilføre badeværelset den lille ekstra lækre detalje. Til indbygningscisternen fra GROHE kan du nemt finde den trykplade, der passer lige netop din stil. Trykpladerne er tilgængelige i hele 12 farver. SE UDVALGET AF TRYKPLADER HER HOS GROHE. Derfor kan man med denne løsning skabe et lækkert badeværelse, der elegant udtrykker minimalisme og æstetik.

Er du klar til at udskifte dit toilet med en støjsvag model fra GROHE? Kontakt os i dag og få et samlet tilbud, som passer til lige præcis dit badeværelse og dine behov. BESTIL ET TILBUD og du har en pris retur indenfor 24 timer på hverdage.

Relaterede artikler