Frederiksberg by - book VVS'er online hos VVSPlus

FÅ ET GRATIS TILBUD

Bestil et gratis tilbud og få en pris på din opgave
indenfor 24 TIMER på hverdage.

Ved spørgsmål er vi klar på
telefon: +45 70 12 20 21
og på e-mail: hej@vvsplus.dk.

VI LEVERER VVS SERVICE PÅ FREDERIKSBERG

VVSPlus er lokal i hele hovedstadsområdet, og vi har hver dag mere end 120 servicebiler på gaden med vores VVS-montører. Vi laver alt i VVS-opgaver i både villaer og lejligheder og kan løse alt fra en vandhane, der drypper til totalrenovering af hele ejendomme. Så hvis du har brug for et godt håndværkertilbud, på en VVS opgave på Frederiksberg, kan du booke online.
 
 
Book din VVS håndværker hos VVSPlus – i vores onlineshop, hvor du kan købe VVS-produkter til faste priser inklusiv montering eller bede om tilbud på mere omfattende projekter. VVSPlus har åbent døgnet rundt, så det er op til dig, hvornår du går ind og BOOKER DIN HÅNDVÆRKER. Vi er klar, når du er.
 
I vores online booking kan du bl.a.:
 
  • BESTILLE DINE VARE ONLINE og samtidig booke en af vores lokale VVS-montører i kalenderen. Vi tager varerne med og rydder op efter os, inden vi tager derfra.
  • BOOKE EN VVS MONTØR PÅ FREDERIKSBERG PÅ TIMEBASIS og vælge direkte i montørens kalender hvilke tider, der passer dig.
  • FÅ ET GRATIS TILBUD på din opgave indenfor 24 timer. Det eneste du skal gøre er at sende en beskrivelse af opgaven og vedhæfte billeder af det, der skal laves. Herefter kan du nemt booke en af vores montører direkte i kalenderen, hvis du accepterer tilbuddet.
Det bliver ikke nemmere at bestille en VVS montør til opgaver på Frederiksberg. Prøv selv HER eller ring på 70 12 20 21.
 

VVS PÅ FREDERIKSBERG - DIN OPGAVE ER I FOKUS

Skal du have klaret VVS på Frederiksberg? Så er vores håndværkere hos VVSPlus de helt rette til opgaven. Med vores VVS-montører på Frederiksberg er du garanteret veluddannede og faglig stolt håndværkere, der sætter en dyd i at klare enhver opgave til perfektion. Det betyder også, at du kan være helt sikker på, at din håndværker ikke forlader opgaven, med mindre alt er tilfredsstillende, når du skal have klaret VVS på Frederiksberg.
 

VVS FREDERIKSBERG - VI ER DIN LOKALE HÅNDVÆRKER

Som din lokale VVS montør på Frederiksberg er vi også din lokale håndværker, når det gælder enhver type VVS-opgave – hvad enten det er små eller store opgaver.
 
Måske står du over for en større renovering af dit badeværelse, men du er ikke helt sikker på, hvordan du bedst får skabt dit drømmebadeværelse måske med et badekar? Måske ønsker du en gennemgående energioptimering af dit hjem for at spare på energiregningen? Her stiller vi gerne vores ekspertise til din rådighed, så du får mulighed for at se de forskellige løsninger med nye øjne. Det skaber det bedste grundlag at træffe en velovervejet beslutning ud fra.
 

LOKALT HÅNDVÆRK LIGE TIL DØREN

Med vores ONLINE BOOKING system bliver det ikke lettere at bestille lokale håndværkere lige til din dør på Frederiksberg - uanset om din opgave passer ind i vores mere end 1000 produktpakker, eller det er en større specialopgave.
 
Vi løser hver dag en lang række VVS-opgaver på Frederiksberg og i det øvrige København. Vores servicemindede montører er vant til at håndtere sager af enhver art og størrelse. Vi vejleder dig gerne, hvis du er i tvivl om hvilken løsning, der er den rette for dig.
 
Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice på 70 12 20 21, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til vores online booking.
 
Se her hvilke VVS-opgaver vi bl.a. løser:
 
Det har aldrig været nemmere at BOOKE DIN LOKALE HÅNDVÆRKER. Så send os endelig din VVS forespørgsel, og så vil vi glæde os til at tage hånd om din opgave.
 
Prøv allerede at benytte vores selvbetjening i dag, hvor du finder masser af VVS PRODUKTER INKL. MONTERING og kontakt vores KUNDESERVICE, hvis der er spørgsmål.
 

FÅ TILBUD

Få et gratis tilbud
indenfor 24 timer på hverdage

 

SHOP VARE

Køb din vare i shoppen
inkl. montering

 

BOOK HÅNDVÆRKER

Book en håndværker
på timebasis