København NV - book VVS'er online hos VVSPlus

FÅ ET GRATIS TILBUD

Bestil et gratis tilbud og få en pris på din opgave
indenfor 24 TIMER på hverdage.

Ved spørgsmål er vi klar på
telefon: +45 70 12 20 21
og på e-mail: hej@vvsplus.dk.

VVS NORDVEST - BOOK HÅNDVÆRKER ONLINE

Håndværkerne hos VVSPlus har igennem de sidste knap 30 år serviceret området med VVS services i Nordvest. Vi nyder især den brede variation af håndværkeropgaver, som vi kommer til i denne bydel.
 
 
Nordvestkvarteret er unikt og præget af lejligheder, boliger og rækkehuse i forskellige størrelser, der gør det til et spændende og varieret område at bo og færdes i. Man bliver dagligt beriget af den blandede folkemængde i Nordvest, og forespørgslen på VVS opgaver er lige så varieret.
 
Vi har gjort det meget nemmere for vores kunder i Nordvest at BOOKE EN HÅNDVÆRKER med vores selvbetjeningsløsning. Med vores online løsning er vi tilgængelige for dig 24/7, så du hurtigt og nemt kan booke en håndværker online til din VVS opgave. Så hvis du har brug for et godt håndværkertilbud til en VVS opgave i Nordvst, er det altså muligt nu at booke online hos VVSPlus. Så vil du altid møde en af vores lokale håndværkere, som står klar til at løse din opgave.
 
Via vores online selvbetjening kan du bl.a.:
 
Det har aldrig været nemmere at bestille en håndværker til Nordvest. Prøv selv VVSPlus ved at booke en håndværker online LIGE HER eller ring til vores kundeservice på telefon 70 12 20 21, hvis du har spørgsmål. Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig med booking, eller hvis du har spørgsmål til din opgave. Hos VVSPlus vil vi meget gerne hjælpe dig, og ingen opgave er for stor. Så hold dig ikke tilbage med at KONTAKTE OS. Vi kan altid finde en løsning på din opgave.
 

DIN LOKALE HÅNDVÆRKER - VVS NORDVEST

Vi vil gerne være din VVS-montør, uanset om vandhanen drypper, eller du ønsker at renovere badeværelset. Med vores online system kan vi imødekomme en travl hverdag, hvor du når som helst kan tage action på dine håndværkerbehov. Med VVSPlus behøver du ikke sidde klar ved telefonen mellem 7 og 15, for at booke en håndværker. Hos os kan du nemlig gøre det præcis, når det passer dig.
 
  • Du skal blot beskrive din opgave og uploade billeder til os lige her.
  • Inden for 24 timer vil vi vende tilbage med et skriftligt tilbud på din opgave.
  • Hvis du acceptere tilbuddet, kan du nemt og hurtigt booke en håndværker online i hans kalender, når det passer dig.
  • Vores håndværker møder op til aftalte tid
Herunder kan du bl.a. se nogle af de opgaver, der bliver spurgt på:
 
Book allerede i dag en aftale i kalenderen hos din lokale VVS 'er i Nordvest kvarteret. Er der spørgsmål er du mere end velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice LIGE HER.
 

FÅ TILBUD

Få et gratis tilbud
indenfor 24 timer på hverdage

 

SHOP VARE

Køb din vare i shoppen
inkl. montering

 

BOOK HÅNDVÆRKER

Book en håndværker
på timebasis