Vesterbro by - book VVS'er online hos VVSPlus

FÅ ET GRATIS TILBUD

Bestil et gratis tilbud og få en pris på din opgave
indenfor 24 TIMER på hverdage.

Ved spørgsmål er vi klar på
telefon: +45 70 12 20 21
og på e-mail: hej@vvsplus.dk.

VI TILBYDER DIG VVS SERVICE PÅ VESTERBRO

Velkommen til VVSPlus på Vesterbro. Med VVSPlus kan du som privat forbruger nemt og hurtigt booke en VVS montør hjemme fra sofaen, og vælge den ledige tid som passer dig. Vi har åbnet vores kalender for dig, så du 24/7 kan bestille en VVS ’er på Vesterbro.
 
 
VVSPlus har mere end 100 servicebiler på vejene hver eneste dag, og derfor er der altid en VVS montør tæt på Vesterbro. Du kan derfor nemt og hurtigt booke en montør, hvis der opstår et akut behov for en håndværker.
 
Vores dygtige VVS ’ere har stor faglig erfaring, og sætter en ære i at levere et godt stykke håndværk, hver eneste gang de er ude hos en kunde. Derfor kan du altid være sikker på, at vores montør ikke forlader din opgave, før du er 100% tilfreds – og så rydder vi selvfølgelig op efter os.
 

MANGLER DU EN VVS'ER PÅ VESTERBRO

Med VVSPlus har du flere muligheder, når du skal booke en VVS montør på Vesterbro. Du kan fx købe dine VVS produkter inkl. montering. Så har håndværkeren dine varer med, når han møder op til den aftalte tid. Har du en større opgave, som skal løses, kan du altid få et tilbud af vores dygtige beregnere. Eller har du flere små opgaver, som skal klares, booker du selv det antal timer som du ønsker vores VVS ’er skal bruge hos dig. Det er nemt og hurtigt VVS på Vesterbro.
 
 

VVSPLUS PÅ VESTERBRO

Vi har mange tilfredse kunder på Vesterbro, som har fået udført VVS opgaver. Nogle af dem har anmeldt os på Trustpilot, og der kan du gå ind og se, hvad de siger om VVSPlus.
 
Herunder kan du se et lille udpluk af, hvilke opgaver vores VVS montører har lavet på Vesterbro:
 
Har du en VVS opgave som skal klares? Så er du landet det helt rigtige sted. VVSPlus udfører et hav af opgaver og derfor kan vi helt sikkert og hjælpe dig. Så du skal ikke holde dig tilbage, hvis du har spørgsmål. Vores kundeservice kan fanges på 70 12 20 21. Eller prøv selv at BOOKE DIN LOKALE HÅNDVÆRKER eller FÅ ET TILBUD.
 

FÅ TILBUD

Få et gratis tilbud
indenfor 24 timer på hverdage

 

SHOP VARE

Køb din vare i shoppen
inkl. montering

 

BOOK HÅNDVÆRKER

Book en håndværker
på timebasis