Vallensbæk Strand by - book VVS'er online hos VVSPlus

FÅ ET GRATIS TILBUD

Bestil et gratis tilbud og få en pris på din opgave
indenfor 24 TIMER på hverdage.

Ved spørgsmål er vi klar på
telefon: +45 70 12 20 21
og på e-mail: hej@vvsplus.dk.

VVS OPGAVER UDFØRES I VALLENSBÆK STRAND

Vores kunder i Vallensbæk Strand kan nu booke håndværker og bestille tilbud på VVS opgaver i Vallensbæk Strand direkte hos VVSplus, i  vores online selvbetjening. VVSplus er til dig, der nemt og bekvemt vil booke din håndværker, når det passer dig. VVSplus har åbent døgnet rundt og i vores online kalender vælger du selv, hvornår det passer bedst, at vi kommer og besøger dig.
 
 

BOOK DIN VVS MONTØR ONLINE I VALLENSBÆK STRAND 

Hvis du ønsker tilbud på en konkret opgave skal du blot sende os nogle billeder og en beskrivelse af opgaven, så fremsender vi tilbud til dig indenfor 24 timer på hverdage. Nemmere bliver det ikke. Det hele fungere online, hvilket betyder at du kan sidde hjemme i sofaen en sen aften og i ro og mag booke en VVS montør i Vallensbæk Strand.
 
Du kan bruge vores selvbetjening til flere ting, alt efter hvad dine specifikke ønsker er. Se mulighederne herunder:
 
Er det ikke nemt? Prøv selv næste gang du har brug for en VVS 'er - vi kører ud i hele Vallensbæk Strand og resten af København og helt til kl. 20.00 på alle hverdage. For at kunne servicere dig bedst muligt, sender vi hver eneste dag vores mere end 100 servicebiler på gaden. Her er vores VVS montører klar til at modtage din booking. Der er altid en ledig montør til dig, så hold dig ikke tilbage. Har du spørgsmål så sidder vi også klar til at hjælpe dig på chatten.
 

BRUG FOR EN VVS'ER, BOOK NEMT ONLINE!

VVSplus tilbyder en lang række services indenfor VVS arbejde, og vi kører dagligt i Vallensbæk Strand, så vi kan også hjælpe dig, og hvis der skulle opstå et akut behov for en VVS montør. Se et udsnit af de VVS opgaver vi før har udført hos andre kunder i Vallensbæk Strand nedenfor.
 
Hvis du er i tvivl om vi kan hjælpe dig, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 70 12 20 21.
 
Prøv selv hvor let det er med VVSplus at BOOKE DIN VVS'ER I VALLENSBÆK STRAND ONLINE. Du kan altid ring til vores kundeservice, hvis du har brug for hjælp, sparing eller har spørgsmål til online booking.
 
Vi sidder klar på 70 12 20 21.
 

FÅ TILBUD

Få et gratis tilbud
indenfor 24 timer på hverdage

 

SHOP VARE

Køb din vare i shoppen
inkl. montering

 

BOOK HÅNDVÆRKER

Book en håndværker
på timebasis