Solrød by - book VVS'er online hos VVSPlus

FÅ ET GRATIS TILBUD

Bestil et gratis tilbud og få en pris på din opgave
indenfor 24 TIMER på hverdage.

Ved spørgsmål er vi klar på
telefon: +45 70 12 20 21
og på e-mail: hej@vvsplus.dk.

DIN LOKALE VVS MONTØR I SOLRØD STRAND

VVSPlus leverer alt inden for VVS services til dig, som bor i Solrød Strand. Vi har dygtige faglærte VVS montører, som står klar til at tage hånd om både store og små opgaver i og omkring Solrød Strand. Vi sender hver eneste dag mere end 100 servicebiler på gaden, så derfor kan du altid være sikker på at der hos VVSPlus altid er en VVS 'er tæt på dig, når behovet opstår.
 
 
Med vores koncept kan du bestille en VVS 'er online til fx at montere et NYT TOILET eller udskifte en CIRKULATIONSPUMPE. Det er også muligt igennem vores online selvbetjeningsløsning at bede om et tilbud. For med et enkelte klik, en opgavebeskrivelse og lidt tilhørende billeder er det nemt og hurtigt for dig at indsende en opgave til os, som du gerne vil have en pris på.
 
Vi giver dig herefter en hurtig tilbagemelding, så du har tilbuddet indenfor 24 timer. Det giver  et optimalt forløb for dig og gør det muligt at få din opgave løst indenfor kort tid. Du skal blot finde en ledig tid i vores kalender, hvis du accepterer tilbuddet, og så er vi i gang.
 
Vi klarer på daglig basis mange VVS opgaver i Solrød Strand. Fx har vi udført disse opgaver:
 
 

FRA UDSKIFTNING AF VANDHANE TIL KOMPLET BADEVÆRELSESRENOVERING

Ingen opgave er for lille eller for stor til os hos VVSPlus. Vi klarer alle opgaver hos dig, lige fra en simpel udskiftning af en VANDHANE eller BRUSEARMATUR til den komplette badeværelsesrenovering.
 
Til alle VVS opgaver i Solrød Strand bruger vi kun vores egne håndværkere. Vi ved derfor altid, hvem du får besøg af til vores udførte opgaver. Er der derimod tale om en større badeværelsesrenovering, vil vi også gøre brug af underentreprenører fx til murerarbejde. Det er til gengæld kun vores faste, betroede samarbejdspartnere, så du kan være helt tryg i at overlade opgaven til os.
 

VORES LOKALE VVS'ERE I SOLRØD STRAND ER KLAR TIL AT SERVICERE DIG

Du kan selv vælge, om du vil kontakte os direkte på 70 12 20 21, eller om du vil gøre brug af vores selvbetjeningsløsning, som er til for dig, der ønsker at booke en af vores VVS montører i Sol Strand nemt og hurtigt. Du vælger blot antal timer ud fra vores anbefalinger og finder dernæst den tid i vores kalender, som passer dig bedst.
 
Vi kommer altid til aftalt tid, og vi rydder op efter os, når du forlader din bolig igen. Er der tid til overs, hjælper vi dig gerne med andre opgaver eller give dine installationer et ekstra tjek. Så får både du og vi det bedste ud af den tid, du har booket hos os.
 
Er du klar til at lade en af vores VVS montører løse en opgave hos dig i Solrød Strand? Så kontakt os allerede i dag på 70 12 20 21, BESTIL ET TILBUD eller BOOK SELV EN AF VORES HÅNDVÆRKERE ONLINE.
 

FÅ TILBUD

Få et gratis tilbud
indenfor 24 timer på hverdage

 

SHOP VARE

Køb din vare i shoppen
inkl. montering

 

BOOK HÅNDVÆRKER

Book en håndværker
på timebasis