Køge by - book VVS'er online hos VVSPlus

FÅ ET GRATIS TILBUD

Bestil et gratis tilbud og få en pris på din opgave
indenfor 24 TIMER på hverdage.

Ved spørgsmål er vi klar på
telefon: +45 70 12 20 21
og på e-mail: hej@vvsplus.dk.

VVS KØGE - BOOK DIN HÅNDVÆRKER, NÅR DET PASSER DIG

Leder du efter en VVS 'er i Køge? Og er du på jagt efter et godt håndværkertilbud i Køge? Så er du landet det helt rette sted. Hos VVSPlus har vi gjort det let og bekvemt for dig at få hjælp til VVS-arbejde i Køge og store dele af Sjælland. Takket være vores online bookingsystem bliver det ikke lettere at booke en af vores dygtige VVS-montører eller blikkenslagere i Køge. Lige når det passer dig.
 
 
Vi har åbnet vores kalender op for dig, så du kan følge med i håndværkernes ledige tider, og hvornår du kan booke vores erfarne håndværkere direkte i deres kalender. På den måde kan du uden problemer tilpasse det med din egen tid. Du kan nemlig booke vores håndværkere i Køge helt til kl 20.00.
 
I vores SHOP kan du købe produkter til faste priser inklusiv montering. Er dit ønskede produkt ikke blandt de forskellige pakker, kan du i stedet indsende en beskrivelse og fotos på den elektriker og VVS-opgave, du ønsker løst, til os. Så modtager du TILBUD INDENFOR 24 TIMER.
 
BOOK EN AF VORES HÅNDVÆRKERE til en tid, der passer dig. Vi kommer helt til kl 20.00. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. 70 12 20 21
 

VVS KØGE- DIN TRYGGE VEJ TIL DE BEDSTE RESULTATER 

Hos VVSPlus har vi mere end 125 erfarne lokale håndværkere og montører fordelt over hele Sjælland inklusiv Køge. Fælles for dem alle er deres store erfaring og faglige stolthed, som de aldrig går på kompromis med.
 
Vi er stolte af vores håndværk, og derfor sikrer vi enhver opgave ned til mindste detalje, så vi ved, at vi leverer et resultat, der er tilfredsstillende. Både for os og for dig. Du kan være sikker på, at vi holder vores aftaler, og at der ikke kommer ubehagelige økonomiske overraskelser undervejs. Det skaber en tryg proces for dig – helt fra start til slut.
 
Med vores årelange erfaring indenfor branchen har vi haft de forskellige VVS-opgaver i hænderne et hav af gange.
 
Kort fortalt kan du gøre følgende i vores selvbetjening:
 
  • BESTILLE VARER ONLINE, samtidig med at du kan booke din lokale VVS 'er eller blikkenslager i Køge direkte i deres kalender – lige når det passer dig.
  • Du kan vælge mellem 700-1000 produkter, ligesom du kan BOOKE DIN HÅNDVÆRKER I KØGE PÅ TIMEPRIS.
  • Indsende oplysninger og fotos om din særlige opgave, hvorefter du får TILBUD INDENFOR 24 TIMER. Accepterer du tilbuddet, kan du ligesom ved varekøb booke håndværkeren direkte i montørens kalender.
 

HVAD KAN VORES LOKALE HÅNDVÆRKERE I KØGE HJÆLPE DIG MED?

Har du brug for en VVS-montør i Køge?  Herunder kan du se nogle af de VVS-opgaver, vi blandt andet løser i Køge og omegn.
 
Vores håndværkere løser et hav af VVS-opgaver hver eneste dag, og disse er blot et udpluk. Har du en anden opgave, er du derfor velkommen til at KONTAKTE OS – så klarer vi også den.
 

FÅ TILBUD

Få et gratis tilbud
indenfor 24 timer på hverdage

 

SHOP VARE

Køb din vare i shoppen
inkl. montering

 

BOOK HÅNDVÆRKER

Book en håndværker
på timebasis