København by - book VVS'er online hos VVSPlus

FÅ ET GRATIS TILBUD

Bestil et gratis tilbud og få en pris på din opgave
indenfor 24 TIMER på hverdage.

Ved spørgsmål er vi klar på
telefon: +45 70 12 20 21
og på e-mail: hej@vvsplus.dk.

VVS KØBENHAVN - BOOK DIN LOKALE HÅNDVÆRKER ONLINE

Velkommen ti VVSPlus. Vi tilbyder dig nem og hurtig VVS service i København. Vi har til dagligt vores mere end 100 servicebiler på gaden, for at kunne være tæt på dig. VVSPlus giver dig muligheden for at booke en VVS montør online i København. Vores selvbetjeningsplatform giver dig mulighed for at bestille en håndværker 24/7. Du vælger selv den ledige tid i VVS montørens kalender, som passer dig bedst.
 
 
VVSPlus giver dig mulighed for at tilkøbe VVS PRODUKTER INKL. MONTERING I VORES ONLINE SYSTEM. Så du kan nemt få skiftet din VANDHANE eller MONTERE ET NYT TOILET. Du booker bare en VVS montør og køber dine vare med. Så kommer håndværkeren til den aftalte tid, og udfører opgaven. Vi forlader aldrig en opgave før du som kunde er fuldt ud tilfreds – og vi rydder selvfølgelig op efter os. Det er VVSPlus i københavn.
 
I vores online booking har du flere muligheder - du kan bl.a.:
 
Prøv selv at booke din næste VVS 'er i København hos VVSPlus
 

VVS HÅNDVÆRKER I KØBENHAVN 

Det kan ikke være nemmere at booke en håndværker og vi glæder os til, også at kunne hjælpe dig godt igennem vores online system, så du kan få hjælp, når det bedst det passer dig.
 
Herunder kan du se et udsnit af de VVS opgaver, der bliver bestilt i København via vores online booking:
 
Det har aldrig været nemmere at booke din lokale håndværker i København. Så send os endelig din VVS forespørgsel, så vil vi glæde os til at tage godt hånd om din opgave. Prøv allerede at benytte vores selvbetjening i dag og kontakt vores KUNDESERVICE, hvis der er spørgsmål.
 

VVSPLUS LEVERER VVS SERVICE I HELE KØBENHAVN

Skal du bruge en VVS montør i København, er du landet det helt rigtige sted. Vi tilbyder bl.a.:
 
VVSPlus har håndværkere som kører ud på store dele af Sjælland, så du kan altid kontakte os på 70 12 20 21, FÅ ET TILBUD eller skriv til os på chatten. Vi kan helt sikkert også hjælpe dig med din næste VVS opgave i København.
 

FÅ TILBUD

Få et gratis tilbud
indenfor 24 timer på hverdage

 

SHOP VARE

Køb din vare i shoppen
inkl. montering

 

BOOK HÅNDVÆRKER

Book en håndværker
på timebasis