Kirke Såby by - book VVS'er online hos VVSPlus

FÅ ET GRATIS TILBUD

Bestil et gratis tilbud og få en pris på din opgave
indenfor 24 TIMER på hverdage.

Ved spørgsmål er vi klar på
telefon: +45 70 12 20 21
og på e-mail: hej@vvsplus.dk.

VVSPLUS TILBYDER DIG VVS'ER I KIRKE SÅBY

Velkommen til VVSPlus. Vi udfører alt i VVS arbejde i og omkring Kirke Såby, hvor vi med vores mange dygtige VVS 'er kan servicere kunder i villaer og lejligheder.
 
Hver eneste dag kører vores servicemontører kører ud på store dele af Sjælland, og betjener kunder med opgaver som UDSKIFTNING AF VANDHANER, TERMOSTATER, TILSLUTNING AF QUOOKER og reparation af øvrige VVS installationer.
 
 

LAD VVSPLUS HJÆLPE MED DIN RENOVERING

Skal du have nyt køkken eller bad, så kan vi også hjælpe og sikre dig moderne installationer, som sikrer en god økonomi i dit fremtidige køkken eller bad. Vi samarbejder med de største producenter på markedet, og kan levere alle moderne VVS-artikler til dit kommende projekt.
 
Vi samarbejder bl.a. med:
 
Det betyder, at vi altid kan garantere dig de nyeste produkter på markedet. Så står du over for en renovering af fx dit badeværelse, kan du altid tage VVSPlus med på råd. Vi står gerne for hele processen, og er tovholder på dit projekt. Vi stiller med vores eget hold af erfarne håndværker og samarbejdspartnere.
 
Læs mere om renovering af badeværelse HER.
 
Hos VVSPlus kan du sende os billeder og en beskrivelse af dit renoveringsprojekt, så sender vi dig et UFORPLIGTENDE TILBUD indenfor 24 timer på hverdage. Du har tilmed adgang til montørens online kalender og kan derfra booke din VVS montør til opgaver i Kirke Såby, lige når det passer dig. Uanset om det er stort eller småt, så er det dig, der bestemmer hvornår vi skal komme.
 
Velkommen til VVSPlus din lokale VVS montør i Kirke Såby.
 

ALT I VVS SERVICE I KIRKE SÅBY

Vi har gennem de seneste år betjent vores kunder i Kirke Såby med alt fra store til små VVS opgaver og vi kan helt sikkert også hjælpe dig. Herunder kan du se en række af de opgaver vi bl.a. hjælper med, men vi kan meget mere end det og du er altid velkommen til at kontakte os for et UFORPLIGTENDE TILBUD.
 
Overstående er blot et lille udsnit af de VVS opgaver, som vi løser i og omkring Kirke Såby.
 
Kontakt vores kundeservice på 70 12 20 21, hvis du har spørgsmål - du kan også fange os på chatten, hvor vi svare på dine spørgsmål.
 
Prøv selv hvor nemt det er at BOOKE en dygtig VVS 'er i Kirke Såby allerede i dag.
 

FÅ TILBUD

Få et gratis tilbud
indenfor 24 timer på hverdage

 

SHOP VARE

Køb din vare i shoppen
inkl. montering

 

BOOK HÅNDVÆRKER

Book en håndværker
på timebasis