Haslev by - book VVS'er online hos VVSPlus

FÅ ET GRATIS TILBUD

Bestil et gratis tilbud og få en pris på din opgave
indenfor 24 TIMER på hverdage.

Ved spørgsmål er vi klar på
telefon: +45 70 12 20 21
og på e-mail: hej@vvsplus.dk.

VELKOMMEN TIL DIN LOKALE VVS MONTØR I HASLEV

VVSPlus er en del af Finn L. & Davidsen, som har eksisteret i sin nuværende form siden 1992. Derfor kan vi tilbyde vores kunder i Haslev en stor faglig erfaring sammen med den gode kundeservice i fokus. VVSPlus er skabt for at give dig som privatforbruger i Haslev en ny og smartere måde at booke en VVS montør på.
 
 
Vi har med vores online selvbetjeningssystem givet dig muligheden for at kunne booke en VVS 'er til opgaver i Haslev 24 timer i døgnet. Vi har tilmed åbnet vores kalender op for dig, så du kan sidde hjemme fra sofaen om aftenen og booke en håndværker. Det hele fungere online, og derfor kan du klare det præcis, når det passer for dig.
 
Har du fx et TOILET SOM SKAL UDSKIFTES, en VANDHANE SOM DRYPPER eller ønsker du at få installeret i BWT ANLÆG i din bolig? Ja så er du landet det helt rigtige sted. Vi sender gerne vores VVS montører afsted mod Haslev, for at udføre lige netop din opgave.
 
Velkommen til VVSPlus - din lokale VVS montør i Haslev.
 

BOR DU I HASLEV OG LEDER EFTER EN VVS'ER ?

Har du længe søgt efter en VVS montør i Haslev som kan hjæpe dig med dine projekter? Så er hjælpen på vej! VVSPlus kan med vores online selvbetjeningssystemt hjælpe dig. Her under kan du se, hvordan du kan booke vores VVS montører online til opgaver i Haslev:
 
Når du booker online vælger du med det sammen en ledig tid i vores kalender. Vi kører ud helt til kl. 20.00 på hverdage. Så det kan helt sikkert lykkes at finde en tid, hvor det passer ind i din hverdage.
 
Har du brug for at kende prisen på en opgave, så kan du FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD. Det eneste du skal gøre er at:
 
  • Sende os et par billeder sammen med et kort beskrivelse af, hvad du ønsker at få udført
  • Inden for 24 timer på hverdage vil du modtage et tilbud fra os
  • Ønsker du at acceptere tilbuddet, kan du med det samme vælge en ledig tid i vores kalender
Nemmere bliver det altid ikke. Prøv selv allerede i dag at BOOKE EN VVS'ER, så sender vi ham afsted mos Haslev til den ønskede tid.
 
Husk du kan booke os helt frem til kl. 20.00 på alle hverdage. 
 

I HASLEV HAR VI UDFØRT FLERE VVS OPGAVER

Vi har flere kunder i Haslev, som allerede har booket en VVS montør. Her under kan du se, hvad vi bl.a. har udført. Måske du kan blive inspireret:
 
Har du en anden opgave end overstående, så skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Vi kan udføre enhver VVS opgave, og med vores mange års erfaring kan vi helt sikkert også hjælpe dig. Booke en VVS 'er allerede i dag - så sætter vi kursen mod Haslev.
 
Ring til os på 70 12 20 21 eller skriv til os på chatten, hvis du sidder med et spørgsmål.
 

FÅ TILBUD

Få et gratis tilbud
indenfor 24 timer på hverdage

 

SHOP VARE

Køb din vare i shoppen
inkl. montering

 

BOOK HÅNDVÆRKER

Book en håndværker
på timebasis