Glostrup by - book VVS'er online hos VVSPlus

FÅ ET GRATIS TILBUD

Bestil et gratis tilbud og få en pris på din opgave
indenfor 24 TIMER på hverdage.

Ved spørgsmål er vi klar på
telefon: +45 70 12 20 21
og på e-mail: hej@vvsplus.dk.

VI HJÆLPER MED VVS I GLOSTRUP

I Glostrup kan VVSPlus hjælpe dig med at løse dine VVS opgaver! Du kan nemt og hurtigt booke en lokal VVS-montør via vores online booking system.
 
 
Glostrup var i mange år en stationsby. Men som både Glostrup og København voksede, blev Glostrup hen imod 60’erne til en forstad til København og indbyggertallet steg for alvor.
 
Der ligger i dag en helt klar strategi for Glostrup Kommune om at udvikle byen. Forudsætningen for det hele er – som det altid har været i Glostrups historie – at byen ligger i et trafikknudepunkt, som kun bliver mere udbygget de næste 6-7 år. Dette må forventes at styrke Glostrups position i Hovedstadsområdet.
 
Med strategien er sikret et stærkt værktøj til at omsætte fremtidens muligheder til vækst og liv i Glostrup. Vi er helt sikre på, at vi i VVSPlus, kan være byens lokale håndværker, der har samme strategiske målsætning om at udvikle sig med fremtiden.
 
Det har derfor stor betydning for os, at vi kan være lokalt repræsenteret med VVS i Glostrup som den foretrukne leverandør af godt håndværksarbejde til private forbrugere, boligforeninger og mindre virksomheder. Vi bruger kun vores egne håndværkere til alle typer VVS opgaver i Glostrup. Dermed kan vi sikre et højt professionelt niveau i det udførte håndværk.
 
En hastigt udviklende bymidte betyder også travlhed og et stigende behov for, at det skal være hurtigt og nemt. Hos VVSPlus har vi skabt den lokale online håndværker, hvor du som borger i Glostrup selv kan benytte vores selvbetjeningsplatform 24/7, når det passer med dig og din families travle hverdag. Du kan enten foretage et varekøb inklusiv montering til faste priser eller bede om et tilbud, hvis du fx har en reparation, der skal foretages.
 
Er du klar til at prøve VVSPlus? Du booker nemt en af vores håndværkere HER på timebasis - eller du kan FÅ ET TILBUD på din opgave indenfor 24 timer på hverdage. Er du i tvivl, ringer du bare til os på 70 12 20 21.
 

FÅ LØST DIN VVS-OPGAVE I GLOSTRUP 

Der er forskellige muligheder i vores selvbetjeningssystem, så det passer til lige præcis dine behov.

Hos VVSplus kan du:
 
 

VI LØSER VI MANGE HÅNDVÆRKSOPGAVER I GLOSTRUP

Herunder kan du se et lille udsnit af de VVS opgaver, der kommer forespørgsler på i Glostrup via tilbudsgivning:
 
Alle vores priser er inklusiv levering og montering. Vi håber at kunne betjene dig bedst muligt med VVS i Glostrup. Lige når det passer dig med vores online system. Er der spørgsmål, så sidder vores kundeservice klar til at lede dig bedst muligt igennem systemet. Du kan altid RINGE til os indenfor normal kontortid. Til gengæld kan du BOOKE VORES HÅNDVÆRKERE helt til kl. 20.00.
 

FÅ TILBUD

Få et gratis tilbud
indenfor 24 timer på hverdage

 

SHOP VARE

Køb din vare i shoppen
inkl. montering

 

BOOK HÅNDVÆRKER

Book en håndværker
på timebasis