Gentofte - book VVS'er online hos VVSPlus

FÅ ET GRATIS TILBUD

Bestil et gratis tilbud og få en pris på din opgave
indenfor 24 TIMER på hverdage.

Ved spørgsmål er vi klar på
telefon: +45 70 12 20 21
og på e-mail: hej@vvsplus.dk.

VELKOMMEN HOS DIN LOKALE VVS INSTALLATØR I GENTOFTE

VVSPlus er din lokale VVS installatør i Gentofte. Hos os møder du erfarne VVS montører, høj faglighed og kundeservice i fokus.  Vi har med kundeservice og innovation i højsæde udvilket vores eget koncept VVSPlus. Her kan du i ro og mag sidde hjemme og søge blandt masser af faste VVS-PRODUKTER til både badeværelset, køkkenet, stuen og alle de mange andre rum.
 
 
Du kan booke en VVS 'er i Gentofte så let som ingenting. Det hele klare du online via vores selvbetjeningssystem. Vi har åbnet vores kalender for dig, og du booker derfor selv den tid, som matcher bedst med dig og din hverdag.
 
Via vores selvbetjening kan du også finde priser på både ARMATURER, TOILETTER, RADIATORTERMOSTATER, BRUSESÆT og meget mere. Priserne som vises er inklusiv montering og du kan efterfølgende booke en tid til montering direkte i vores kalender.
 
Du kan også få en masse inspiration og blive klogere på bl.a.
 
Velkommen til VVSPlus i Gentofte
 

TILBUD INDENFOR 24 TIMER PÅ HVERDAGE

Hos VVSPlus kan du som privatforbruger i Gentofte bestille dit personlige TILBUD på en VVS opgave. Det eneste du skal gøre er at indsende en kort beskrivelse og et par billeder billeder, hvorefter vi giver dig dit tilbud retur indenfor 24 timer på alle hverdage.
 
Herefter har du så mulighed for at booke opgaven ind i vores kalender på det tidspunkt, som passer dig bedst.
 
Med VVSPlus kan du følgende:
 
 

DET HAR VI UDFØRT AF VVS OPGAVER I GENTOFTE

Indenfor det seneste år har vi bl.a. udført følgende VVS opgaver i og omkring Gentofte:
 
I Gentofte udfører vi alle opgaver indenfor VVS og skulle din opgave ikke være nævnt herover, kan du kontakte os for et UFORPLIGTENDE TILBUD, som fremsendes indenfor 24 timer på alle hverdage.
 
Vi glæder os til at kunne hjælpe dig med din VVS opgave.
 

VI TILBYDER DIG FAGLÆRTE VVS'ERE MED STOR ERFARING I GENTOFTE

Vores team i VVSPlus består af ca. 125 fagfolk, og vi er autoriseret autoriseret VVS-installatør. Vi gør meget for at holde på vores dygtige medarbejdere, for at sikre, at du som kunde får den bedste service og de mest erfarne fagfolk på lige netop din opgave.
 
Du vil som kunde i Gentofte altid være sikker på at møde lokale VVS montører, hver eneste gang du booker din håndværker hos os.
 
Prøv selv at BOOKE EN VVS MONTØR I GENTOFTE  allerede i dag.
 

FÅ TILBUD

Få et gratis tilbud
indenfor 24 timer på hverdage

 

SHOP VARE

Køb din vare i shoppen
inkl. montering

 

BOOK HÅNDVÆRKER

Book en håndværker
på timebasis