Bagsværd by - book VVS'er online hos VVSPlus

FÅ ET GRATIS TILBUD

Bestil et gratis tilbud og få en pris på din opgave
indenfor 24 TIMER på hverdage.

Ved spørgsmål er vi klar på
telefon: +45 70 12 20 21
og på e-mail: hej@vvsplus.dk.

VI TILBYDER DIG VVS SERVICE I BAGSVÆRD

Velkommen til VVSPlus – din autoriserede VVS montør i Bagsværd. Har du ledt efter en VVS montør til at udskifte TOILET, til montering af din nye QUOOKER eller står du over for den helt store BADEVÆRELSESRENOVERING? Så er du landet det helt rigtige sted.
 
 
VVSPlus vil tage god hånd om din VVS opgave og kører ud på store dele af Sjælland inkl. Bagsværd.
 
Nytænkning og kundeservice var nøgleordene, da vi lancerede VVSPlus. Et koncept, som gør det nemt og bekvemt for dig at booke en VVS 'er i Bagsværd.
 
Det hele kan klares online, og derfor er det også muligt at BOOKE EN HÅNDVÆRKER eller få et TILBUD på en specifik opgave hele døgnet rundt. Du klarer det præcis, når det passer ind for dig.
 
I vores SHOP kan du også nemt finde en række faste priser på produkter og få dem monteret, lige præcis når det passer dig.
 
Velkommen til VVSPlus - din lokale VVS montør i Bagsværd.
 

EKSEMPLER PÅ VVS OPGAVER VI HAR UDFØRT I BAGSVÆRD

Vi har igennem de seneste år bl.a. udført af hav af VVS opgaver for kunder i Bagsværd. Her under kan du se, hvad vi bl.a. bliver booket til:
Har du en opgave, som ikke står på listen, kan du altid sende os en BESKRIVELSE SAMT UPLOADE BILLEDER. Så giver vi dig et tilbud indenfor 24 timer på alle hverdage.
 

DU FÅR ALTID EN LOKAL VVS'ER I BAGSVÆRD

Hos VVSPlus kan du altid være sikker på, at du møder en lokal VVS'er. Vi har kun vores egne håndværkere, som vi bruger til VVS opgaver i Bagsværd - det gør vi netop fordi, at vi sætter en ære i at levere et ordentligt stykke arbejde. Vi er autoriseret VVS installatør og kan dermed sikre, at din opgave løses på bedst mulige vis.
 
Vi gør meget ud af at uddanne vores medarbejdere og holde på dem, så vores kunder altid oplever en høj og stabil service.
 

BOOK EN TID ONLINE

Med VVSPlus får du også direkte adgang til vores kalender, så du kan booke den tid, der passer dig bedst - uanset om du skal:
Så skal toilettet udskiftes på torsdag kl. 13, eller skal Quookeren sættes op mandag kl. 9? Du bestemmer selv, hvornår vores VVS'er skal komme til Bagsværd. Du modtager også en sms eller e-mail forud for vores besøg for at sikre, at du er hjemme, inden vi kommer.
 
BOOK EN VVS'ER i Bagsværd allerede i dag.
 

FÅ TILBUD

Få et gratis tilbud
indenfor 24 timer på hverdage

 

SHOP VARE

Køb din vare i shoppen
inkl. montering

 

BOOK HÅNDVÆRKER

Book en håndværker
på timebasis