Ringsted by - book VVS'er online hos VVSPlus

FÅ ET GRATIS TILBUD

Bestil et gratis tilbud og få en pris på din opgave
indenfor 24 TIMER på hverdage.

Ved spørgsmål er vi klar på
telefon: +45 70 12 20 21
og på e-mail: hej@vvsplus.dk.

VI TILBYDER VVS SERVICE I RINGSTED

Ringsted er en stor by bestående af såvel villaer som lejlighedsejendomme. VVSPlus bor tæt på Ringsted, hvor vi har adskillige service og installeringsopgaver indenfor VVS service.
 
Vi har bl.a. stået for renoveringen af Ringsted Kirke, hvor vi sammen med dygtige arkitekter sørgede for, at kirkens varmeinstallationer blev bragt op til nutidig standard. Det resulterede i store besparelser på varmeudgifterne og bedre komfort for gæsterne i kirken. VVSPlus tilbyder dig nu at booke en VVS 'er i Ringsted online 24/7 - præcis når det passer for dig.
 
 
Vi kan også hjælpe dig med både energimæssige besparelser på vand og varme, og alt fra store og små installationer. Vores VVS montører betjener kunder i Ringsted hver dag, og vi vil også meget gerne betjene dig.
Vores håndværkere kan hjælpe med både store og små opgaver. Vores VVS 'ere som kører i Rinsted kan klare alt indenfor vand og varme i hele din ejendom.
 
Velkommen til VVSPlus - den nemme og hutige måde at booke en VVS montør i Ringsted på.
 

BOOK EN LOKAL VVS'ER I RINGSTED HOS VVSPLUS

Hos os kan du altid komme til - uanset hvornår på døgnet du vil booke din håndværker. Hos VVSplus har du direkte adgang til vores kalender, og kan bestille håndværkerhjælp, når det passer dig.
 
VVSPlus tilbyder dig som privatforbruger i Ringsted mulighed for at booke en lokal VVS 'er i vores online selvbetjeningssystem 24/7.
 
Du kan også BESTILLE ET TILBUD:
 
  • Send os et par billeder og en beskrivelse af din opgave
  • Så sender vi dig et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer på hverdage. Alt sammen bliver klaret online, og når du har tid.
  • Ønsker du at acceptere tilbuddet vælger du selv en tid, hvor du ønsker at vores VVS 'er kører forbi Ringsted og klare opgaven for dig
Skal du bruge en NY VANDHANE eller trænger TERMOSTATEN til udskiftning? Så kan vi også klare det. HOS VVSPLUS VISES ALLE PRISER INKL. MONTERING.
 
Du kan også nemt BOOKE EN VVS'ER I RINGSTED PÅ TIMEBASIS, og booke en tid i hans kalender som passer bedst for dig.
 
Du er velkommen til at ringe til vores kundeservice på 70 12 20 21 hvis du har spørgsmål. Vi er her for dig, og vi glæder os til at løse din opgave.
 

VVSPLUS - DIN ONLINE VVS MONTØR I RINGSTED OG OMEGN 

Vores andre kunder i Ringsted har for nylig bestilt følgende i VVS opgaver hos VVSPlus:
 
Mangler der lige den opgave, som du skal have løst. Så tøv ikke med at kontakte os - vi kan meget mere end det. Du kan BOOKE EN VVS'ER til enhver opgave i Ringsted. Du kan også ringe til vores kundeservice på 70 12 20 21, de sidder klar til at hjælpe dig. Du er velkommen til at bringe enhver VVS opgave til os, så skal vi løse den professionelt.
 
Vi glæder os til at høre fra dig!
 

FÅ TILBUD

Få et gratis tilbud
indenfor 24 timer på hverdage

 

SHOP VARE

Køb din vare i shoppen
inkl. montering

 

BOOK HÅNDVÆRKER

Book en håndværker
på timebasis