Kirke Hyllinge by - book VVS'er online hos VVSPlus

FÅ ET GRATIS TILBUD

Bestil et gratis tilbud og få en pris på din opgave
indenfor 24 TIMER på hverdage.

Ved spørgsmål er vi klar på
telefon: +45 70 12 20 21
og på e-mail: hej@vvsplus.dk.

ALT I VVS SERVICE I KIRKE HYLLINGE

Som boligejer ved du, at der sommetider dukker ting op, som kræver en professionel håndværker. Og uanset om det er små eller store opgaver du ønsker hjælp til, er vores håndværkere klar til at hjælpe. Vores mange dygtige VVS montører kører til dagligt på hele Sjælland herunder også i Kirke Hyllinge og kan betjene både villaer, lejligheder og hele ejendomme, hvad end der er tale om udskiftning, reparation eller istandsættelse.
 
 
Måske skal du have nyt køkken eller bad og har brug for hjælp til de tekniske installationer? Det kan vi også klare og som noget helt nyt kan du sende os en beskrivelse af dit projekt via mobilen sammen med billeder af opgaven. Så sender vi dig et UFORPLIGTENDE TILBUD INDENFOR 24 TIMER PÅ HVERDAGE. Det er nemt og hurtigt og du skal ikke bekymre dig om åbningstider. Vores online service har åbent døgnet rundt.
 
Velkommen til VVSPlus din VVS montør i Kirke Hyllinge.
 

FIND DIN HÅNDVÆRKER DØGNET RUNDT 

VVSPlus er vores online service, som gør det muligt for dig at kigge efter nye VVS produkter i ro og mag, præcis, når det passer dig. Her kan du købe din VANDHANE INKL. MONTERING og selv bestemme, hvornår det passer dig, at vores VVS 'er kommet forbi Kirke Hyllinge og monterer dine vare.
 
Hos VVSPlus kan du også købe:
 
 

FÅ ET TILBUD PÅ DIT PROJEKT 

Hvis du har et større projekt som du ønsker tilbud på, kan du BESTILLE DIT TILBUD, uden at bekymre dig om vores åbningstider. VVSPlus har åbent døgnet rundt, og her kan du sende os billeder og en beskrivelse af din VVS opgave, så sender vi dig et tilbud indenfor 24 timer.
 
Nemmere bliver det ikke at få bestilt en VVS 'er til dine opgaver i Kirke Hyllinge.
 
Hvis du har spørgsmål til VVSPlus eller vores øvrige ydelser, er du også velkommen til at kontakte vores rare medarbejdere i kundeservice. De sidder klar til at hjælpe dig på tlf. 70 12 20 21.
 

VVSPLUS - BOOK DIN HÅNDVÆRKER ONLINE

Med VVSPlus kan du søge hjælp online, når det passer dig. Her har du mulighed for at:
 
  • SØGE OG KØBE VVS-PRODUKTER INKL. MONTERING. Vores montør har din vare med, når han kommer og sikrer, at alting virker korrekt, inden han kører igen.
  • Ingen bekymringer om åbningstider og skulle fange en håndværker indenfor normal åbningstid. I VVSPlus har du direkte adgang til vores online kalender og kan BOOKE DIN HÅNDVÆRKER, når det passer dig.
  • Ønsker du et UFORPLIGTENDE TILBUD på et bygge- eller renoveringsprojekt, kan du i VVSPlus sende os billeder og beskrivelse af opgaven. Så har du et tilbud fra os indenfor 24 timer.
VVSplus er den moderne løsning til dig, der har brug forVVS hjælp i Kirke Hyllinge, men ikke gider bruge dagen på at ringe rundt og bede om priser alle vegne.
 
Hos os kan du se priserne med det samme og selv bestemme, hvornår du har tid til at vi kommer på besøg.
Har du spørgsmål, er vores kundeservice klar til at hjælpe dig på 70 12 20 21. Vi glæder os til at betjene dig.
 

FÅ TILBUD

Få et gratis tilbud
indenfor 24 timer på hverdage

 

SHOP VARE

Køb din vare i shoppen
inkl. montering

 

BOOK HÅNDVÆRKER

Book en håndværker
på timebasis