Søborg by - book VVS'er online hos VVSPlus

FÅ ET GRATIS TILBUD

Bestil et gratis tilbud og få en pris på din opgave
indenfor 24 TIMER på hverdage.

Ved spørgsmål er vi klar på
telefon: +45 70 12 20 21
og på e-mail: hej@vvsplus.dk.

BOOK EN VVS HÅNDVÆRKER I SØBORG

Er du på udkig efter en dygtig håndværker? VVSPlus kan hjælpe dig med din VVS opgave i Søborg. Vi har i vores team ca. 125 mand, som til dagligt kører ud på store dele af Sjælland, her iblandt også i Søborg. Med VVSPlus i Søborg kan du nemt og hurtigt bestille en VVS montør.
 
 
Vi har fokus på kundeservice og nytænkning i højsædet, hvilket har ført til vores selvbetjening – VVSplus. Her kan du hele døgnet:
 
VVSPlus tilbyder dig som privatforbruger i Søborg booking af en VVS 'er online via vores selvbetjeningsplatform. Det betyder, at du kan sidde hjemme fra sofaen om aftenen og booke en håndværker eller få et tilbud på din VVS opgave.
 
Det unikke ved vores selvbetjening er, at du også får direkte adgang til at booke en VVS ’er i Søborg på lige det tidspunkt, der passer dig bedst.
 

FASTE PRISER PÅ VVS PRODUKTER TIL DIG SOM KUNDE I SØBORG

Hos VVSplus giver vi dig som kunde i Søborg mulighed for at vælge mellem en lang række VVS produkter, hvor prisen du ser altid er inklusiv moms og montering.
 
Du kan bl.a. vælge mellem adskillige produkter indenfor:
 
Når du har fundet det du søger, indtaster du din adresse og vælger det tidspunkt du ønsker det monteret. Vores kundeservice sidder klar, hvis du har nogle spørgsmål.
 
Så har du brug for at få monteret et NYT TOILET, en radiator eller en QUOOKER, så kan du nemt og hurtigt BOOKE EN VVS MONTØR - så kommer han forbi Søborg og klare monteringen for dig.
 

FÅ ET TILBUD PÅ DIN OPGAVE INDEN FOR 24 TIMER

Har du brug for at FÅ ET TILBUD på en specifik opgave? Så send os fortæl os, hvad du skal have lavet og upload et par billeder af opgaven, så modtager du et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer på alle hverdage.
 
Når du har accepteret tilbuddet, kan du nemt finde en ledig tid til udførelse i vores kalender.
 
Prøv selv hvor nemt det er at få et tilbud med VVSPlus. Vi sender gerne vores VVS montør afsted mod din adresse i Søborg.
 

BESTIL EN VVS MONTØR I SØBORG PÅ TIMEBASIS

Har du styr på opgaven og materialerne men mangler en dygtig VVS montør som kan hjælpe dig med at få opgaven udført? Så har du fundet løsningen på dit problem. BOOK EN VVS MONTØR I SØBORG PÅ TIMEBASIS - du kan vælge fra to til seks timer. Du finder selv nemt og hurtigt en ledig tid i vores kalender. Så møder vores håndværker op på aftalte tid og sted og få løst din opgave.
 
Har du spørgsmål kan du altid ringe til vores kundeservice på 70 12 20 21 eller skriv til os på chatten.
 

FÅ TILBUD

Få et gratis tilbud
indenfor 24 timer på hverdage

 

SHOP VARE

Køb din vare i shoppen
inkl. montering

 

BOOK HÅNDVÆRKER

Book en håndværker
på timebasis