MONTERING AF SPEJL

SÅDAN MONTERER DU ET SPEJL PÅ DIT BADEVÆRELSE
MONTERING AF SPEJL

MONTERING AF SPEJL

SÅDAN MONTERER DU ET SPEJL PÅ DIT BADEVÆRELSE

SÅDAN MONTERER DU ET SPEJL PÅ DIT BADEVÆRELSE


Indretning af badeværelse er ikke kun et spørgsmål om valg af toilet, brusekabine eller fliser. Hvis du ønsker at pifte dit badeværelse op kan det gøres ved en ny farve på håndklæderne, en ny vase i vindueskarmen eller nyt toiletkrus og spand. Men du kan faktisk også pifte dit badeværelse op ved at montere et nyt flot spejl på væggen. Hvis du montere et nyt spejl på badeværelset det kan give rummet et helt andet udtyk. VVSPlus viser dig, hvordan du kan klare montering af spejl på væggen.

Inpiration til spejle på badeværelset

Der findes et hav af spejle, som kan give lidt fornyelse på badeværelset. Du kan bl.a finde en masse god inspiration til indretning af dit badeværelse i diverse boligmagasiner eller på blogs. Se bare alle de flotte løsninger her. Her kan man se alle de forskellige muligheder, der er med spejle, og hvad de kan gøre for udtrykket på badeværelset.


Montering af spejl

Se vidoen her under, hvor to VVSPlus håndværkere viser, hvordan man nemt og hurtigt kan monterer et nyt spejl på væggen. De giver dig også lige et par gode tips imens:
 
 

Har du fået lyst til at pifte dit badeværelse op, og til at skifte det gamle spejl på væggen ud? Hvis du ikke selv har mod på opgaven, kan du altid kontakte VVSPlus på 70 12 20 21 eller ved at booke en håndværker lige her. Vores dygtige håndværkere kommer ud til dig helt til kl. 20.00 på hverdage. Så hos VVSPlus kommer håndværkeren, når det passer for dig. Vi står klar og hjælper dig gerne med montering af spejl på dit badeværelse.

Hvis du har lyst til at få flere gode tips fra os, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så vil du hver måned modtage simple tricks til at gøre-det-selv hjemme hos dig.
 

Relaterede artikler