TOILET LØBER

ET TOILET DER LØBER KAN KOSTE DIG DYRT
Toilet løber - Løs det med VVSPlus

TOILET LØBER

ET TOILET DER LØBER KAN KOSTE DIG DYRT

ET TOILET DER LØBER KAN KOSTE DIG DYRT

Hvis dit toilet løber, kan det komme til at koste dig flere tusinde kroner. Faktisk helt op mod 27.000 kr. om året i øget vandforbrug. Bliv lidt klogere på, hvordan du kan løse dette, så du ikke skyller penge direkte ud i dit toilet.
 

Man kan ikke altid høre, om et toilet løber

Et toilet kan løbe i større eller mindre skala. Hvis det kun er ganske lidt, er det ikke sikkert, du opdager det. Der er en metode til, hvordan du tydeligt kan afgøre, om dit toilet løber. Se med i videoen her under, hvor Max viser dig hvordan:

Toilet løber hele tiden

Hvis dit toilet løber hele tiden, er det ofte bundpakningen, den er gal med. Et toilet løber kun, når cisternen er fyldt med vand, og her er det oftest vandtilførslen, der er problemer med. Men et løbende toilet behøver ikke at betyde køb af et helt nyt toilet. Ofte kan problemet klares med udskiftning af dele af indmaden og altså en simpel reparation. Få hjælp til reparation af toilettet hos en VVS-MONTØR.
 
Hvordan du reparerer det afhænger helt af toilettype og producent. Der findes et utal af vejledninger fra producenterne på nettet, så det er blot om at finde frem til den rigtige vejledning for toilettype og producent.
 
Hvis du søger inspiration til et nyt toilet, har vi skrevet et indlæg som kan gøre dig klogere på de mange valg. Bliv klogere HER PÅ VALG AF NYT TOILET. Skal du vælge et VÆGHÆNGT TOILET, skal det være med vandbesparende skyl eller skal skylleknappen være med touch funktion. Alt sammen kan du læse mere om i indlægget.
 
Du kan altid få hjælp til MONTERING AF NYT TOILET hos VVSPlus. Book nemt og hurtigt en håndværker online.


Få mere gør-det-selv inspiration hos VVSPlus

Søger du inspiration til andre gør-det-selv projekter, kan du altid læse vores indlæg på vores inspirationsside. Her berører vi mange forskellige emner og ikke kun toiletter, der løber. Du kan fx få inspiration til ny INDRETNING AF DIT BADEVÆRELSE, hvordan du RENSER TAGRENDER, eller hvordan du kan SPARE PENGE PÅ DIN FJERNVARME. Gå selv på opdagelse i vores mange indlæg og få gode håndværker tips og tricks.


Vi arbejder altid for den bedste kundeoplevelse

Udover at inspirere til dit eget gør-det-selv projekt, arbejder vi selvfølgelig også konstant på at skabe gode oplevelser for vores kunder. Det er vigtigt for os, at kunden får en god betjening hos os. Det skal være nemt og hurtigt for vores kunder at få et tilbud på en el- eller VVS-opgave. Vi har derfor gjort det nemt for dig at handle med os.
 
Derfor kan du fx booke en af vores dygtige håndværkere direkte i kalenderen, eller du kan få et tilbud tilsendt indenfor 24 timer. Du skal blot uploade et par billeder og en opgavebeskrivelse. Så vender vi tilbage med et tilbud indenfor 24 timer. Accepterer du vores tilbud, kan du nemt finde den tid i vores kalender, som passer dig. Vi kører helt til kl 20.00 på hverdage, så du behøver ikke at tage fri fra arbejde. Det kan ikke være nemmere! Vi glæder os til at betjene dig.

Relaterede artikler